Samarbetspartners


Hemnet – Sveriges största bostadsannonssida med 2 miljoner unika besökare varje vecka. Hemnet ägs av bland annat Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet m.fl.

Svensk Mäklarstatistik - Svensk Mäklarstatistik AB ger sedan 2004 en heltäckande bild av prisutvecklingen på villor, fritidshus och bostadsrätter i Sverige. Statistiken grundar sig på ungefär 80 procent av alla de försäljningar som sker via fastighetsmäklare.

Handelsbanken (Skärholmen) - Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Tillsammans med SEB Bolån kan vi erbjuda dig bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta.

Mäklarsamfundet – Branschorganisation för fastighetsmäklare. De fastighetsmäklare som är medlemmar i Mäklarsamfundet erbjuds ständig fortbildning inom alla för bostadsaffären tänkbara områden, och i kombination med en kunskap utöver det vanliga om bostadsmarknaden och ett genuint intresse för de människor som byter bostad skapar det stor yrkesskicklighet. 

Anticimex - Anticimex är marknadsledande inom överlåtelsebesiktningar och en mycket viktig partner för oss när det gäller att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende. Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder.

Bloom Webb – Bloom är en webbyrå som hjälper företag skapa professionella webbplatser, system och design. Bloom har hjälpt en lång rad mäklare som bytt till MSPECS, det nya mäklarsystemet som tagits fram av Mäklarsamfundet. 

Homestyling.se - Homestyling.se drivs av Åsa Svedman som har arbetat med inredning och dekoration i mer än 16 år. Åsa har en bakgrund som köksinredare, projektledare inom byggsektorn samt som stylist och inredare. homestyling.se inriktar sig främst på homestaging och homestyling men vi erbjuder även tjänster inom inredning och renovering.

Kanonkopia – Med lång erfarenhet av service till fastighetsmäklare kan Kanonkopia erbjuda säkra leveranser och smidiga produktionslösningar. Här trycks det alltifrån DR-lappar till prospekt.

SE360 - SE360 har sedan starten 2005 varit marknadsledande inom fastighetsfotografering i Sverige. Idag erbjuder de ett helhetskoncept från fotoidé till färdiga produkter som prospekt, direktreklam och andra trycksaker.

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!