Bostadsrätt / Ör/Sundbyberg

Örsvängen 11, vån 3

Möjlig 3:a - Välplanerad gavellägenhet med renoverat kök. Nära T-bana och flertalet busslinjer.

Välplanerad gavellägenhet med nyrenoverat kök och ytskikt. Optimal planlösning vilket gör att man enkelt kan omdisponera lägenheten till en 3:a! Bostaden präglas av generösa sällskapsytor och breda fönsterpartier med gott om ljusinsläpp. Stabil förening med låg avgift! Här bor du med närhet till T-bana och flertalet busslinjer, service och handel. För den bilburne är läget optimalt, man kommer snabbt ut till E4:an och E18. Vill du njuta av naturen finns vackra grönområden med fina promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön. En liten bit bort finner man Arenastaden med Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker, restauranger, SF-bio och Nationalarenan bredvid.

Budgivning

Senaste bud 2 900 000 kr

Budgivare Bud
1 2 900 000 kr

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Entré via säkerhetsdörr till en stor hall med hatthylla och plats för avhängning. Bostaden är perfekt planerat med möjlighet att ta sig till alla rum direkt från hallen. Här finns goda förvaringsmöjligheter i anslutande klädkammare.

Klädkammare

Rymlig och smart klädkammare med gott om plats för förvaring och tillgänglighet från både hall och sovrum. Här erbjuds en stång längs hela väggen för avhängning samt en hylla.

Kök

Smakfullt nyrenoverat kök med gott om förvaring och goda arbetsytor på mörk bänkskiva, där svart kakel löper ovanför. Köksinredningen består av kyl, frys och fläkt i rostfritt samt diskmaskin, ugn och spishäll. Intill kökets rymliga fönster ryms även matplats för 4-6 personer.

Duschrum

Duschrum med vit kakelväggar, spegelskåp, tvättställ och blandare samt badkar.

WC

WC med tvättställ och blandare.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och diverse möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren som kan användas för passage ut till hallen. Stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum med plats för stor soffgrupp och diverse möblemang. Fönster i två väderstreck med rikligt ljusinsläpp. Här hittar man den härliga balkongen med högt och fritt läge och utsikt över innergård samt lekplats.

Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Allmän information

Adress
Örsvängen 11, vån 3, 174 51 Sundbyberg
Lägenhetsnummer
75
Lägenhetsnummer LM
1304
Våning
3 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Varje lägenhet är inkopplad på Sundbybergs Stadsnät samt Comhem. Man kan via Sundbybergs stadsnät teckna bredband/telefoni/tv med en mängd olika operatörer. Gå in på http://www.sundbybergsstadsnat.se/serviceguide/ för att se vilka operatörer som man kan välja mellan.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Följande utrymmen finns för föreningens medlemmars förfogande:

-barnvagnsrum -cykelrum -grovtvättstuga -tvättstuga -liten lekpark och gräsytor med bord

I föreningen finns endast ett styrelserum som används av styrelsen för möten samt öppet hus för medlemmarna.

Övrigt om byggnad
I samtliga lägenheter så är det 3-glasfönster
Planerade renoveringar
Stamerenovering planeras att utföras under 2017. Läs mer om stambytet på: http://www.brfhasthoven2.se/sidor/stambytet
Värme och ventilation

Uppvärming sker med fjärrvärme från Norrenergi

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiprestanda
120

Parkeringsplatser

Om man vill hyra parkeringsplats finns det både med el (för motorvärmare) och utan el. En parkeringsplats med el kostar 380kr/månad och en plats utan el 300kr/månad. Totalt finns det 101 stycken parkeringsplatser varav 14 stycken är gästplatser.

Eftersom det i dagsläget finns parkeringsplatser lediga går det i mån av plats att hyra fler än en plats per hushåll.

Föreningen

I brf Hästhoven 2 finns det 128 stycken lägenheter varav 99 stycken är bostadsrätter och 29 stycken är hyresrätter. Det finns även 2 stycken uthyrda lokaler i föreningen.

Andelstal
0,89290%
Andelstal insats
0,90055

Närområdet

En gång i tiden kallade självaste Olof Palme Hallonbergen för "den bästa bostadsmiljön i Sverige" och än idag är det fortfarande aktuellt!

Hallonbergen centrum har ett brett utbud av både butiker och service. Här finns bland annat apotek, vårdcentral och folktandvård liksom livsmedelsaffär, gym och lokala butiker. Här finns även matvarubutiker som Matrebellerna och Coop Konsum. Platsen är också en knutpunkt för kommunikation med buss- och tunnelbaneförbindelser. Idag håller centrumet på med en stor renovering som beräknas vara klart under 2017.

I kommunens Kulturcentrum finns bland annat musikskola, barnteater, konstutställningar och ungdomsgård. Här finns också Aggregat, en kreativ ungdomsverksamhet med ateljéer, verkstäder och olika dans- och musikkurser. Hit kommer ungdomar från hela Storstockholm för att förverkliga sina kreativa idéer.

I Sporthallen finns 4 000 kvadratmeter för bland annat basket, handboll och innebandy. Här finns också skjutbanor, en 120 meter lång löparbana med gummiasfalt och en boxningslokal.

Runt Lötsjön finns en naturskön löpslinga som fortsätter till Råstasjön i grannkommunen Solna. Här arrangerar Sundbybergs idrottsklubb loppet "Två sjöar runt" som brukar gå av stapeln i mars varje år. Ett utegym finns vid Lötsjön, vid Vackra vägens slut, snett mitt emot lekplatsen.

På andra sidan Råstasjön ligger den framväxande Arenastaden med Friends Arena som har ett stort utbud av musik och idrottsarrangemang. I Arenastaden finns även Mall of Scandinavia med nöjen, inspiration, shopping och service tillgängligt både dag- och kvällstid.

Bara 4 minuter med T-bana kommer du till Kista Shopping Galleria med ca 180 butiker och SF-bio, food court samt restauranger.

Området är berikat med flera för- och grundskolor. För dem mindre familjemedlemmarna finns Öppna Förskolan Junibacken , Blåklockans förskola, Stella Nova förskola och Vitsippans förskola. Sundbyberg kommuns grundskolor består av Kulturama (årskurs 4-9), Örskolan (förskola-skolår 6) och Duvboskolan (förskola-skolår 6).

Kommunikationer

Kommunikationerna till Hallonbergen är utmärkta med Tunnelbana som tar dig till Stockholm C på 13 min samt bussar. Det tar 12 minuter med blåa linjen från Hallonbergens tunnelbanestation till Stockholms central. För den bilburne ligger E18 runt hörnet. Via Enköpingsvägen går det också snabbt att nå både E4 Stockholm-Arlanda och Ulvsundaleden. Här går även flera bussar. Buss 506 mellan Hallonbergen och Karolinska sjukhuset och buss 505 mellan Solna centrum och Ulriksdals station.

Strax utanför porten har du buss 506 som tar dig till Hallonbergen Centrum, Sundbybergs centrum, Solna centrum och Karolinska sjukhuset.

I Hallonbergen Centrum finns följande busslinjer att välja mellan:

  • Buss 118: Hallonbergen-Rissne-Bromsten-Spånga station-Nälsta-Vällingby
  • Buss 504: Stora Ursvik-Hallonbergen-Duvbo-Sundbybergs centrum
  • Buss 540: Tensta-Rinkeby-Rissne-Hallonbergen-Ulriksdals station-Ritorp-Bergshamra-Universitetet

Kostnader

Övrigt om vad som ingår
Både kall- och varmvatten ingår Kabel-TV (Comhems analoga basutbud)
Överlåtelseavgift
1 112 kr (Betalas av Köpare)

Övrigt

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

ÖPPEN BUDGIVNING
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att buda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fakta

Pris
3 150 000 kr
Avgift
3 551 kr (värme, vatten och kabel-TV ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
2
Boyta
69 m2
Våning
3 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
1965

Budgivning

Senaste bud 2 900 000 kr

Budgivare Bud
1 2 900 000 kr

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Kök
Kök
Plats för stort matbord invid fönster
Vardagsrum
Balkong
Sovrum
Badrum
WC-rum
Fasad
Råstasjön

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!