Bostadsrätt / Jakobsberg

Kvarnvägen 38 A vån 2

Nyproducerad 2:a med solig balkong och stilrent kök. Goda förvaringsmöjligheter i bostaden.

Väldisponerad 2:a om 41 kvm med solig balkong. Bostaden präglas av ljus och rymd tack vare det trevliga hörnläget och dessutom är bostaden insynsskyddad. Här bor du med närhet till natur och vatten samt Jakobsberg centrum med butiker, restauranger och annan service. På ca 20 minuter tar du dig till Stockholm C med pendeltåget från närliggande station. Stabil förening som förvaltas av HSB med god ekonomi. Garage i huset som nås direkt via hissen. Till bostaden hör ett externt förråd.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig hall med plats för avhängning samt god förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Kök

Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns plats för ett stort matbord med plats för 4-6 personer. I köket finns det gott om förvaring bakom grå luckor samt bra med arbetsytor på en mörk bänkskiva. Ovanför bänkskivan sitter infällda spottar och kakel i carrara-stil. Rostfria vitvaror från Electrolux som består av separat kyl och frys, varmluftsugn samt micro. Även induktionshäll med tillhörande spiskåpa samt helintegrerad diskmaskin.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum i öppen planlösning som är ljust och luftigt tack vara stora fönster och lägenhets hörnläge. Vardagsrummet inrymmer utan problem en soffgrupp samt övrigt möblemang.

Badrum

Helkaklat och stilrent badrum med vitt kakel och grå klinker. Handfat med kommod och spegel, WC, dusch med glasdörrar, handdukstork samt kombi tvättmaskin/torktumlare.

Sovrum

Stort sovrum där man får plats med en stor dubbelsäng samt sängbord. Här finns flertalet garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Balkong

Rymlig balkong med perfekt söderläge som erbjuder härlig utsikt, balkongen blir en härlig oas under sommarhalvåret.

Förråd

Till lägenheten hör ett externt förråd.

Allmän information

Adress
Kvarnvägen 38 A vån 2, 177 64 Järfälla
Lägenhetsnummer
05
Antal sovrum
1
Våning
2 av 9 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Bredband anknutet till Com Hem. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 208 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Det finns föreningslokal med pentry som kan användas som styrelserum och övernattningslägenhet. Vidare finns det en grovtvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar samt rullstolar.

Det finns återvinningsrum och soprum utanför huset och vid garageinfarten.

Värme och ventilation

Fjärrvärme och uppvärmning sker genom vattenburen radiatorvärme. Mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning.

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej
Personer i hushållet
1

Parkeringsplatser

I brf Kvarnstugan finns det 22 stycken garageparkeringar och 9 stycken markparkeringar. Föreningen kommer också att hyra 26 stycken parkeringsplatser från grannföreningen brf Kvarnen. Utomhusparkering kostar ca 400 kr/mån.

Föreningen

HSB brf Kvarnstugan har tre trapphus sju, åtta och tio våningar höga. Föreningen består av 85 lägenheter. Lägenheternas storlekar varierar från tvåor till fyror. Samtliga lägenheter har en balkong i söderläge mot gården och har en öppen planlösning. Under brf Kvarnstugan finns ett garage, samlingslokal med pentry som används som styrelserum eller som övernattningslägenhet, det finns även en grovtvättstuga och lägenhetsförråd. Belåningsgraden är på 13 151 kr/kvm.

HSB brf Kvarnstugan är medlem i HSB Norra Stor-Stockholm.

Andelstal
0,85461%

Närområdet

På gångavstånd ligger Jakobsbergs centrum med över 100 butiker, en biograf och flera restauranger. Strax öster om Jakobsbergs trafikplats ligger det stora Barkarby handelsområde. Barkarby Handelsplats och Barkarby Quality Outlet är inte bara vida känt bland Järfällabor, utan lockar folk från hela landet. Här ligger också IKEA. I Jakobsberg finns ett eget närsjukhus.

Järfälla kommun erbjuder många möjligheter till ett rikt idrotts- och friluftsliv. I centrala Jakobsberg finns simhall, tennishall och ishall. Vid Mälaren ligger två friluftsområden: Ängsjö friluftsområde och Görvelns naturreservat. Ytterligare ett närliggande naturreservat är Järvafältet med många härliga promenad- och cykelvägar.

Kommunikationer

Pendeltågsstationen ligger på några minuters promenadväg från Jakobsbergs centrum. Det tar ca 18 minuter in till Stockholms central. Där finns också en ny stor bussterminal för de många busslinjerna i Järfälla och grannkommunerna. E18 går igenom Järfälla och det tar ca 20 minuter med bil in till centrala Stockholm.

Kostnader

Försäkringskostnad
60 kr/månad
Hushållsel
100 kr/månad
Tot. driftskostnader
160 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 163 kr (Betalas av Köpare)

Övrigt

I området finns en trevlig lekplats med klätterställning. Man kan parkera sin cykel utanför och man finner en pergola samt möbelgrupp med bänk, soffa och bord.

Fakta

Pris
2 300 000 kr
Avgift
2 457 kr (värme och vatten ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
2
Boyta
41 m2
Våning
2 av 9 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2019
Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Stilrent kök med rostfria vitvaror
Södervänd balkong
Generöst vardagsrum med stort förnsterparti
Helkaklat badrum med tvättavdelning
Goda förvaringsmöjligheter i sovrum
Vy mot vardagsrum och sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng och diverse möbler
Hall med goda förvaringsmöjligheter i garderob och städskrubb
Detalj kök
Planskiss
Föreningens hus
Föreningens hus
Vy mot föreningens hus
Föreningens hus med trevlig innergård

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!