Integritetspolicy


Inom Stones Fastighetsförmedling är våra kunders förtroende vår största tillgång. Förtroendet bygger på respekt och skydd för kundernas personliga integritet. Vi behandlar informationen från våra kunder på ett varsamt och ansvarsfullt sätt och i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). I alla sammanhang där personuppgifter kan komma att behandlas av Stones Fastighetsförmedling vidtas därför alla rimliga och lämpliga åtgärder för att skydda kunduppgifter från obehörig åtkomst, vidarespridning, ändring och förstörelse.

Vi på Stones Fastighetsförmedling behandlar personuppgifter såsom namn, telefonnummer, e-post och adress, som du själv har tillhandahållit oss i syfte att ge en tjänst eller återkoppla till dig på ett eller annat sätt. Det kan t ex vara att du har varit på en av våra visningar eller anmält dig för att få en kostnadsfri värdering. Dina personuppgifter används även för kundnöjdhetsuppföljningar i syfte att förbättra våra tjänster. Grunden för vår behandling av dina personuppgifter är antingen för att kunna uppfylla ett avtal, samtycke, lagkrav (t.ex. Fastighetsmäklarlagen) eller att vi har ett legitimt intresse av att behandla dina uppgifter för att tex följa upp förfrågningar eller kundnöjdhet. Uppgifterna kommer finnas lagrade så länge vi har en rättslig grund för lagringen.

Du kan, så länge uppgifterna finns lagrade hos Stones Fastighetsförmedling, begära att få ett utdrag på uppgifterna eller att få uppgifterna rättade eller raderade. Du har också rätt att klaga på behandlingen till Datainspektionen. Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part, föras över till land utanför EU eller behandlas för några andra ändamål än vad som anges i vår informationsblad om behandling av personuppgifter. Om du önskar kontakta oss med anledning av vår hantering av dina personuppgifter är du välkommen att göra det genom att skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Har du synpunkter, eller klagomål vänder du dig till Izla Sharro, VD Stones Fastighetsförmedling Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs mer om hur vi hanterar GDPR och våra villkor (PDF)

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!