Bostadsrätt / Vega

Vega Allé 100

Nyproducerad 1:a med uteplats och ett stenkast ifrån pendeltåget, juridisk person godkänns.

LÅG AVGIFT - LÅG BELÅNING I FÖRENINGEN - CA 100 METER TILL NYA PENDELTÅGET - 11 KVM UTEPLATS - JURIDISK PERSON GODKÄNNS

Perfekt förstaboende för den med höga krav! Generös takhöjd om 2,9 m skapar otrolig rymd i bostaden. Modern 1:a med hög boendestandard, golvvärme i badrummet, handdukstork, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, integrerade vitvaror i det moderna köket, kompositskivor som bänkskiva i kök/badrum, stor uteplats på 10 kvm, genomgående vitmålade väggar samt vitpigmenterad ekparkett med klinker-entré. Här bor man riktigt bra med närhet till både kommunikationer samt handel. Här finns alla bekvämligheter och inom kort är den nya pendeltågsstationen klar.

Rumsbeskrivning

Hall

Entré till en hall med klinkergolv. Det finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vitmålade väggar och trägolv (vitpigmenterad ekparkett)

Kök

Köket är modernt inrett i harmoniska toner som tillsammans med snygga vitvaror bjuder på en stilsäker och tidlös design. Goda arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Utrustningen består av spis med induktionshäll, kolfilterfläkt, integrerade vitvaror: kyl- och frys, kombinerad ugn/micro och diskmaskin. Köket erbjuder social planlösning och mycket ljusinsläpp.

Badrum

Badrummet är väl tilltaget och erbjuder plats för vardagsbestyren. Helkaklade väggar, klinkergolv med komfortvärme som erbjuder en varm och skön känsla. Badrumsinredningen består av wc, handfat med kommod, tvättmaskin/torktumlare samt handdukstork.

Vardagsrum

Generöst och välplanerat vardagsrum som är lätt att möblera efter behov. Här finns plats för soffa och divers möbler och det finns även plats för ett matbord och stolar. Härifrån nås den trevliga och solsäkra uteplatsen med tak. Uteplatsen fungerar som en förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Det finns plats för utemöbler och grill.

Förråd

Smart förråd som rymmer gott om förvaring, här finns hylla med klädstång. Man kan med fördel använda förrådet som sovrum.

Till lägenheten hör en trevlig uteplats om ca 10 kvm. Uteplatsen vänder sig mot naturen, en vacker skogsglänt i väster.

Allmän information

Adress
Vega Allé 100, 136 57 Vega
Lägenhetsnummer
4-1003
Våning
1 av 5 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Öppet fibernät.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Brf Slänten har en gemensam takterrass i härligt söderläge med plats för allt som gör vardagen lite skönare och roligare.

Övrigt om byggnad
Fjärrvärme, till- och frånluft med återvinning, grunden är pålad platta på mark och bjälklag av betong. Putsade fasader och sockel av tegel mot gata. 3-glas fönster med isolergals.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej

Föreningen

BRF SLÄNTEN 1

Brf Slätten innehar 103 lägenheter i flerfamiljshus, alla med bostadsrätt.

Gemensamma utrymmen: Takterrass och soprum.

Ingen parkering inom fastigheten. Möjlighet kommer finnas att hyra i närliggande garage

Läs mer om föreningen på deras hemsida: https://slantenvega.se/slanten/

Andelstal
0,5508%

Närområdet

Vega är omgärdat av natur, vatten och friluftsområden. Med den nya stationen kommer plötsligt Vega mycket närmare resten av Stockholm – så nära att det lägger grunden för en helt ny stadsdel, som blir Haninges nya medelpunkt. På gångavstånd från Vega finns dessutom Port 73 som invigdes 2010 med 40 butiker och restauranger. Tio minuters cykelväg ligger Haninge Centrum, med en uppsjö av butiker och restauranger, apotek, banker och annan service.

VEGA

Föreställ dig ett liv som är lite skönare. En helt ny stadsdel som tagit ett helhetsgrepp på vardagslogistiken och är nära allt som ger själen energi. Där det är lika enkelt att ta sig in till stan som in i skogen eller ut i skärgården. Där gårdar och utrymmen mellan bostäder uppmuntrar till umgänge och spontana möten. Där planlösningarna är noga uttänkta utifrån den moderna människans behov.

Kommunikationer

Kommunikationer Gång- och cykelvägar samt kollektivtrafik har hög prioritet i den nya stadsdelen. Alternativet att välja bort bilen ska vara enkelt och det ska vara tryggt för barn och unga att ta sig till förskolor, skolor, vänner och aktiviteter. Vegastadens nya pendeltågsstation, som planeras stå klar under 2019, kommer vara belägen strax utanför Brf Slänten och här kommer det finnas parkeringmöjligheter för såväl bil som cykel.

Med pendeltåget nås Stockholms innerstad inom 25 minuter. Utmärkta busskommuniktioner finns redan och kommer ytterligare att förtätas allt eftersom stadsdelen växer fram. Från motorväg 73 byggs det en ny av/påfartsväg med direkt access till den nya stadsdelen vilket erbjuder en otrolig smidighet för den bilburne.

KOMMUNIKATION

Det kommer att vara lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil. Utformningen av den nya pendeltågsstationen fokuserar på effektiva flöden för resenärerna med dubbla rulltrappor och enkla anslutningar, så att det ska vara enkelt att ta bussen, cykeln eller bilen till pendeln. Ett busstorg kommer att finnas i direkt anslutning till stationen med förbindelser mot Skogås, Farsta och Haninge Centrum. En stor cykelparkering byggs nära entrén, och bredvid stationen kommer det finnas 200 parkeringsplatser. I maj 2015 togs det första spadtaget och under våren 2019 ska stationen stå klar.

Vega kommer att få en egen avfart och påfart till motorvägen som kommer att göra bilresan till och från Vega sex minuter kortare och slussa ut biltrafiken bort från bostadsområdena. På så sätt ökar trafiksäkerheten för gående och cyklister i Vega, som kommer att knytas samman med övriga delar av Haninge genom cykel- och gångstråk.

HÅLLBARHET

I Vega ska det vara lätt att välja det klimatsmarta alternativet. Gång- och cykelvägar ska prioriteras framför biltrafik. Elbilar ska vara möjliga att ladda på flera ställen, och det ska finnas många cykelparkeringar. Matavfall komposteras enkelt lokalt eller samlas upp separat och insamling av glas, papper, metall och batterier ska kunna göras vid bostaden.

Vega kommer att vara ett lågenergisamhälle, där byggnader, utrustning, gatubelysning, vatten och avfall tillsammans förbrukar så lite energi som möjligt. Byggnationen ska vara tät där den bästa tillgängligheten till kollektivtrafik finns. Varje del av Vegas planeringsprocess präglas av ett hållbarhetstänk, även själva byggfasen. Byggmaterialen ska återvinnas och energianvändningen vid byggnationen ska hållas låg.

Självklart kommer den gröna stadsdelen att vara grön även till färgen – fruktträd och bärbuskar ska premieras i offentliga planteringar, gröna öar ska planteras vid parkeringar och vegetation ska uppmuntras på fasaderna. Sedumodlingar på taken bidrar ytterligare till den gröna stadsdelen, både ur ett praktiskt och estetiskt perspektiv.

Kostnader

Överlåtelseavgift
1 163 kr (Betalas av Köpare)

Fakta

Pris
1 795 000 kr
Avgift
1 783 kr
Typ
Lägenhet
Rum
1
Boyta
31 m2
Våning
1 av 5 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2019

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Vardagsrum
Kök och matplats
Kök
Badrum
Gemensam takterrass
Brf Slänten

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!