Bostadsrätt / Vega

Storseglet 53, vån 1

Optimalt planerad 1:a med generös takhöjd om 2,7 meter och solig balkong, ett stenkast från pendeln

Välkommen till ett fantastiskt boende med generös takhöjd och solig balkong. Här bor du i en nyproducerad fastighet med fokus på gemenskap, hållbarhet och detaljer. Alldeles i närheten av bostaden finns en helt ny pendeltågsstation (Vega) som nyligen blev invigd. Tåget tar dig till Stockholm City på ca 20 minuter, det finns även bussar i närheten och för den som vill cykla finns cykelpool med lådcyklar att låna. Vega är någonting unikt, här bor du med närhet till stormarknader och samtidigt naturen runt hörnet med sjöar och skog. Här planeras det även flera butiker, gym, mataffärer mm. Behöver man handla är det inte långt till Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada de heta sommardagarna Rudasjön eller Drevviken.

I kvarteret anläggs tre härliga takterrasser på totalt 300 kvadratmeter. Här når solen in under hela dagen. Till bostaden hör ett förråd som finns i lägenheten. Tillträde i juli 2019.

Rumsbeskrivning

Lägenheten är optimalt planerad och disponeras enligt följande:

Hall

Med ljusa väggar och tak i vitt som ger ett rymligt intryck välkomnas du av ditt nya hem. Golvet är i ekparkett, och matchande till det är hatthyllan i naturlackad ek. I hallen finns bra förvaring med en eller flera garderober. Alla lägenheter är tryggade med en stilfull säkerhetsdörr, lackad i svart. Välkommen hem!

Vardagsrum/Kök

Bostadens hjärta består av ett härligt allrum med plats för umgänge. Kombinationen av vardagsrum och kök i öppen planlösning gör det lätt att hitta hemmets hjärta. Med antracitgrå kulör och bänkskiva med en list av valnöt tonas själva kökskänslan ner då rummet används till så mycket mer än matlagning. Köket kommer från Vedum med Antracitgråa luckor med svarta beslag. Bänkskiva i grå laminat med en kantlist i valnöt, ovanför bänkskivan finns stänkskydd i grått. Rostfria spottar skapar härligt ljus i köket.

Badrum

Den halvförskjutna kakelsättningen slingrar sig upp längs väggen och ger känslan av hög takhöjd. En mörkgrå målad yta som övergår i taket ovanför dörrfodret skapar en modern och lyxig touch. Lådkommod med el-uttag, stor spegel med belysning, handdukstork och ett väggskåp gör badrummet både snyggt och praktiskt. Badrummet är utrustat med kombimaskin.

Balkong

Generös balkong som blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret, här finns plats för utomhusmöbler och planteringar.

Förråd

Lägenhetens förråd finns i bostaden och nås från hallen.

Allmän information

Adress
Storseglet 53, vån 1, 13658 Vega
Lägenhetsnummer
1001
Våning
1 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Lägenheterna är gruppanslutna till ComHem Digitalt startutbud. Bredband 100/100 Basutbud av T V kanaler samt IP-telefoni. Obligatorisk tillägg om 150 kr/månaden.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Barnvagns- och rullstolsförråd, utrymme för detta finns i varje trapphus i entréplan. Cykelförråd finns i fristående byggnad på innergården. Soprum finns i fristående byggnad på innergården. Tillgång till tre generösa takterrasser om totalt 300 kvm. Den sydligaste terrassen får en stor soltrappa, den största terrassen ger plats för lek och fester och den mindre är perfekt för grillning och långa middagar.

Värme och ventilation

Frånluft och tilluft med värmeåtervinning, så kallad FTX Fläktrum är placerade på tak

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd

Parkeringsplatser

Det finns parkeringsplatser på gatorna i området.

Föreningen

Bostadsrättsföreningen Las Vega består av 103 lägenheter. Här finner ni välplanerade lägenheter, bokaler och stora takterrasser. Två av gavelfasaderna får ett vackert ljusspel, drivet av el från takets solceller. Fasaden består av hållbart material som skiffer och glas. I kvarteret anläggs tre härliga takterrasser på totalt 300 kvadratmeter. Här når solen in under hela dagen och terrasserna öppnar för samvaro med grannar och vänner. Den sydligaste terrassen får en stor soltrappa, den största terrassen ger plats för lek och fester och den mindre är perfekt för grillning och långa middagar. Från golv till tak och in i minsta detalj är allt mycket välplanerat. Las Vega får fina entréer, genomtänkt belysning och snygga detaljer i mässing.

Andelstal
0,583%

Kostnader

Avgift
1 606 kr ( och värme ingår)
Övrigt om driftskostnaden
Driftkostnaderna inkluderar: Försäkring 100 kr/mån, kallvatten 65 kr/mån, varmvatten 100 kr/mån och hushållsel 125 kr/mån. Avläsning av hushållsel, kall- samt varmvatten sker genom separata mätare i varje lägenhet. Dessa kostnader varierar utifrån egen användning och förbrukning.
Överlåtelseavgift
1 163 kr (Betalas av Köpare)

Fakta

Pris
1 450 000 kr
Avgift
1 606 kr ( och värme ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
1
Boyta
28 m2
Våning
1 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2019
Tillträde
Juli 2019

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Vy mot fastigheten och markering av bostadens läge

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!