Bostadsrätt / Gröndal Strand, Gröndal

Storsegelvägen 4, vån 7 av 7

Högst upp med terrass och sjöutsikt! Generös takhöjd om 3 meter, pool och bastu i huset!

HÖGST UPP SJÖUTSIKT* FLEXIBELT TILLTRÄDE* Välkommen till ett boende med det lilla extra! Här bor du högst upp i huset med en terrass som erbjuder fri utsikt över föreningens vackra innergård, takåsar samt Mälaren! Generös takhöjd om 3 meter. Vardagsrum med kök och matplats i öppen planlösning, två sovrum i bra storlek och ett stilrent badrum med fönster. Sjöutsikt från samtliga fönster.

Brf Balneum erbjuder en egen SPA-anläggning där man kan koppla av efter en hård arbetsdag. Ta ett dopp i den generösa poolen och avsluta med bastu, du når poolen direkt via hissen. Från SPA-utrymmet tar man sig ut på soldäck där man kan njuta av de solen under de varma månaderna. Möjlighet att hyra båtplats precis invid lägenheten. Det finns garage i huset och till lägenheten hör ett förråd. På andra sidan gatan finns en ny lekplats och intill lekparken öppnar Stockholm Stad en ny förskola. För den hurtige finns ett gym längre ner på gatan längs Bryggvägen.

Gröndal Strand är ett trevligt och lugnt område som samtidigt ligger nära Citys puls. Bussen tar dig till Liljeholmen på ca 10 minuter där du hittar kompletterande bussar, tvärbana, t-bana och stor galleria med 4 mataffärer, ca 90 butiker och övrig service. Naturvänligare område går knappt att hitta då det finns många mysiga promenadstråk utanför porten, i närheten finns det badmöjligheter på sommaren och möjlighet att åka skridskor på vintern. En kort promenad bort ligger Vinterviken med det populära café Winterviken och Vintervikens Trädgårdscafé, ett par minuters promenad går färjan som tar dig till bl.a. Mälarhöjdsbadet, Stadshuset och Drottningholm. Från samma kaj går även pendlarbåten som går mellan Ekerö och stan, som kan åkas med SL-kortet.

Juridisk person kan accepteras!

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Välkomnande hall med ljust lamellplankgolv av ek och målade väggar i ljusgrå nyans. Lägenheten har genomgående hög standard och karaktäriseras av av smakfulla materialval av högsta kvalité. Förvaringsmöjligheter i hallen. Generös takhöjd om 3 meter.

Kök

Modernt kök speciellt framtaget för lägenheten med matta luckor i varmt grå kulör. Köket är välplanerat med plats för stort matbord (4-6 pers) invid breda fönsterpartier. Vacker och påkostad bänkskiva av terrazzo konststen. På väggen sitter stilrent stänkskydd av laminat med borstad metallyta (guldutseende). Köket är fullutrustat med helintegrerade kyl/frys och diskmaskin, inbyggnadsugn och spishäll från lyxiga Bertazzoni, integrerad fläktkåpa från LGG samt blandare och underlimmad diskho. Ljust lamellplankgolv av ek och målade väggar i ljus grå nyans.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och diverse möblemang. Stora fönsterpartier som bidrar till gott om ljusinsläpp. Via helglasdörren når man ut till den fantastiska terrassen med sjöutsikt. Njut av trevliga grillstunder under sommarkvällarna och möblera såsom du önskar. Ljust lamellplankgolv av ek och målade väggar i ljust grå nyans.

Badrum

Stilrent badrum där väggar och golv är klädda i vit granitkermaik och taket pryds av vackra spotlights. Elkomfortvärme i golv.

Badrumsinredningen består av:

  • fristående badkar med dusch- och badkarsblandare
  • tvättmaskin och torktumlare
  • praktisk tvättbänk och överskåp
  • tvättställsblandare med vit kommod och spegel ovanför
  • vägghängd WC
  • elektrisk handdukstork

Sovrum 1

Stort sovrum med garderobsvägg för optimal förvaring. Ljust lamellplankgolv av ek och målade väggar i ljust grå nyans.

Sovrum 2

Rogivande sovrum med plats för säng och arbetsbord samt diverse inredning. Bra förvaring i garderob. Ljust lamellplankgolv av ek och målade väggar i ljust grå nyans.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Allmän information

Adress
Storsegelvägen 4, vån 7 av 7, 11768 Stockholm
Lägenhetsnummer
B1702
Boyta
80 (Bostadsrättsföreningen) Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.
Antal sovrum
2
Våning
7 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Anslutning för Internet, IP-telefoni och TV sker via fast anslutning (fiber). Uppkopplingen är 100/100 Mbit/s och i TV-utbudet är det baskanalerna.

Byggnaden

Övriga utrymmen

I föreningen hittar man följande utrymmen:

Lägenhetsförråd Cykelparkering Barnvagns- och rullstolsrum Kylrum för leveranser av matkassar

Det finns även ett soldäck där man njuta av solen och utsikten, en inomhuspool och en båt som alla föreningsmedlemmar får nyttja.

Övrigt om byggnad
Fönster: Fasta eller öppningsbara 3-glasfönster med alumniumbeklädnad.
Värme och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme

Ventilation: FTX-system

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej

Parkeringsplatser

Föreningen tillhandahåller: 63 garageplatser samt 26 parkeringsplatser utomhus. Garageplats: 1700 kr/månad Carport: 1400 kr/månad Utomhusparkering: 1100 kr/månad

Föreningen

På Bryggvägen i Gröndal Strand, i en grönskande sluttning invid Mälaren och i bästa västerläge, uppförs Balneum. Vattnet, höjden, himlen och solljuset ger de 135 lägenheterna en känsla av ljus och rymd. Ritat av prisade arkitekten Andreas Martin-Löf bjuder Balneum på storslagen arkitektur och faciliteter utöver det vanliga. Föreningens fastighet består av 135 st lägenheter och en lokal.

Samtliga lägenheter, oavsett storlek, har generösa glaspartier samt balkong, så att du kan njuta av sjöutsikt, sol och solnedgången året runt. Stor omsorg har lagts vid såväl särskiljande upplevelser som det estetiska, men också vid praktiska detaljer.

Efter en stressig arbetsdag kan du koppla av i husets SPA: simma några längder i den generösa poolen och avsluta med bastu. Från poolrummet tar du dig ut på soldäcket där du kan njuta av solen under varma månader.

Nere vid vattnet ligger fritidsbåten ankrad, fri att utnyttja för dig som bor i huset. Kylrummen placerade i anslutning till entréerna och avsedda för exempelvis matleveranser är ytterligare ett exempel på hur livet i Balneum förenklar vardagen. Anländer du med bil kan du dessutom smidigt parkera i husets garage.

Andelstal
0,7393%

Närområdet

Gröndal består av arkitektur från olika epoker och har lyckats bevara sin unika småstadskänsla. De vackra grönområdena kring sjön Trekanten och vid Vinterviken bidrar till detta, och lockar både flanörer och joggare. Tvärbanan passerar genom stadsdelen, och närheten till Liljeholmen och Södermalm gör att staden puls med nöjen och shopping aldrig är långt borta. Runt sjön Trekanten ligger ett naturskönt parkområde med en tre kilometer lång strandstig, badplats och bryggor. Sportfiske är populärt på sommaren och vintertid är sjöns plogade rundbana ett utflyktsmål för skridskoåkare. Vinterviken med kafé och trädgårdsodlingar är vackert året om, men erbjuder under de varma månaderna ofta musikunderhållning.

I Gröndals centrum finns matbutiker och närservice i form av vårdcentral, apotek, blomsterhandel, bibliotek och frisörer. För den retrointresserade finns antikhandeln Folk & Form, och i närliggande Färgfabriken pågår konstutställningar, konserter och andra kulturevenemang.

Vid Gröndals centrum ligger den stora och färgglada lekparken Sannadalsparken med klätterställningar, gungor basketplan, fotbollsplan, plaskdamm samt skateboardbana.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med buss nr 133 med hållplats precis nedanför huset samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum.

Med buss eller tvärbanan tar du dig enkelt till Liljeholmens tunnelbanestation på bara några minuter, alternativt tar du en promenad på ca 1,5 km. Från Liljeholmen tar det 10 minuter till T-centralen.

Till Gullmarsplan tar resan 18 minuter med tvärbanan, och till Alvik 8 minuter. På båda stationerna ansluter tunnelbanans gröna linje och ett stort antal bussar.

Essingeleden når du snabbt och enkelt med bil på nolltid, och cykelvägen in till centrala Stockholm tar omkring 20 minuter.

Kostnader

Avgift
4 333 kr (värme, vatten, kabel-TV och internet ingår)

Övrigt

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Förmedling av annonstjänst via Hemnet Service HNS AB Ersättning: 300 - 800kr, beroende på aktuellt annonspris Ersättningen är en fast ersättning och utbetalas indirekt.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

BUDGIVNING
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att buda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Kom ihåg att högsta budet inte är en garanti att få köpa utan det är säljaren som i slutändan bestämmer vem man vill sälja till. Notera att säljaren även bestämmer hur budgivningen ska gå till samt vilka bud som publiceras öppet på hemsidan och som skickas ut via sms.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fakta

Pris
5 750 000 kr
Avgift
4 333 kr (värme, vatten, kabel-TV och internet ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
3
Boyta
80 m2
Våning
7 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2018
Tillträde
Flexibelt tillträde

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Visningar

  • Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Alla bilder

Fasadbild med markering
Utsikt från terrass och vardagsrum
Inspirationsbild kök
Inspirationsbild vardagsrum
Inspirationsbild badrum
Vardagsrum, inspirationsbild
Föreningens pool med två soldäck
Pool och bastu
Föreningens båt
Högst upp med fri utsikt
Föreningens vackra hus och innergård
Milsvid utsikt från terrassen
Pool
Bastu, dusch och pool med två soldäck
Detaljbild badrum
Utsikt från terrassen
Gallerian i Liljeholmen
Situationsplan

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!