Bostadsrätt / Norsborg - Alby

Lagmansbacken 7, vån 6 av 7

Nyproducerad 1:a med solig balkong i västerläge och krypavstånd till tunnelbana!

Näst högst upp i huset hittar man denna nyproducerade etta med solig balkong och generösa sällskapsytor! Lägenheten har genomgående hög standard och gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrgarderober. Bostaden präglas av fantastiska materialval och ett fullutrustat kök, perfekt för den som drömmer om ett nytt och fräscht boende!

Tingstorget är ett väldigt attraktivt område med goda kommunikationer endast ett stenkast bort. Resan till T-centralen tar cirka 30 minuter via tunnelbanans röda linje. Det finns även möjlighet att ta sig till pendeltågsstationen i Tumba med buss som stannar strax utanför huset. I närheten hittar man även ICA Maxi, Bauhaus, matställen och mycket annat.

Lägenheten håller på att färdigställas och är därför inte tillgänglig för visning. Tillträde 30/11-18.

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Välkomnande hall med trestavsparkett från Kährs och vitmålade väggar. Lägenheten har genomgående hög standard och goda förvaringsutrymmen. I hallen möts du av skjutdörrsgarderober för avhängning av ytterkläder och diverse förvaring.

Klädkammare/Förråd

Rymligt förråd för optimal förvaring.

Badrum

Modernt och helkaklat badrum med takspotlights. Inredningen består av vägghängd WC, dusch, tvättställsblandare och kombinerad tvätt/torktumlare.

Kök

Stilrent och praktiskt kök i vitt med moderna köksskåp. Köket är fullutrustat med glaskeramikhäll, ugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl/frys samt blandare och diskbänk.

Allrum

Rymligt och lättmöblerat allrum med plats för soffgrupp, säng samt ett matbord för 4 personer. Här erbjuds stora utrymmen tack vare den öppna planlösningen samt väl tilltagna fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp. Härifrån når man ut till en stor och solig balkong i västerläge.

Allmän information

Adress
Lagmansbacken 7, vån 6 av 7, 145 56 Norsborg
Lägenhetsnummer
06-1601
Boyta
30 (Bostadsrättsföreningen) Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.
Våning
6 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer. På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd finns i källaren

Övrigt om byggnad
Fönster: 3-glas fönster
Värme och ventilation

Uppvärmning: Vattenburen fjärrvärme via raditorer

Ventilation: Till- och frånluftsventilation med återvinning (FTX-system)

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej

Parkeringsplatser

Det finns 53 st garageplatser varav 7 st kommer att vara avsedda för bilpool.

PERMANENT BOENDEPARKERING Plats: Underjordiskt garage samt utomhus i närområdet Avgift garage: 1 000 kr/månad Avgift markplats: 600 kr/månad

Föreningen

TINGSHÖJDEN – EN DEL AV TINGSTORGET

Tingstorget är en ny samlingspunkt under framväxt som ligger precis ovanför Alby tunnelbanestation. Här, högt beläget och med svårslaget utsikt, bor du med alla tänkbara kommunikationer, service och naturområden precis utanför dörren.

Projektet Tingstorget omfattar totalt 14 hus och 700 lägenheter. Det sista huset kommer stå färdigt 2019.

Föreningen består av 6 stycken punkthus med 8-13 st våningsplan. Husen kommer inrymma 342 st bostadsrätter och 5 st lokaler.

Andelstal
0,1906 %

Närområdet

Ett boende som har närhet både till natur, bad och stad och endast ca 30 till Stockholm med tunnelbanan som ligger mitt i Tingstorget vilket gör detta till ett mycket attraktivt boende. Med bil åker du E4:an raka vägen hit på knappt 20 minuter från Stockholm city. Du tar dig även snabbt med bussen till pendeltågsstationen i Tumba.

Kommunikationer

Det finns ett brett utbud av affärer i Alby Centrum från klädaffärer till caféer. Alldeles intill Alby Centrum hittar du även en stor Ica Maxi, Biltema och Bauhaus och endast några minuter bort har du Heron City och Ikea samt ett bredd shoppingutbud i Skärholmen Centrum och Kungens Kurva.

Kostnader

Avgift
1 875 kr (värme och vatten ingår)
Övrigt om vad som ingår
Elabonnemang ingår i avgiften. Faktisk förbrukning av el kommer att mätas separat för varje bostadsrätt och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med den månatliga betalningen av årsavgiften. Utöver angiven årsavgift tillkommer avgift för bredband, TV och telefoni.
Övrigt om driftskostnaden
Då lägenheten är nybyggd och ingen har bosatt sig i den så kan vi inte redovisa någon faktisk driftskostnad. Kontakta mäklaren för en personligt anpassad kalkyl.1

Övrigt

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

BUDGIVNING
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att buda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Kom ihåg att högsta budet inte är en garanti att få köpa utan det är säljaren som i slutändan bestämmer vem man vill sälja till. Notera att säljaren även bestämmer hur budgivningen ska gå till samt vilka bud som publiceras öppet på hemsidan och som skickas ut via sms.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fakta

Pris
1 350 000 kr
Avgift
1 875 kr (värme och vatten ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
1
Boyta
30 m2
Våning
6 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2018

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Bild på föreningens hus

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!