Bostadsrätt / Jakobsberg

Kvarnvägen 38 A, vån 2 av 9

Stilren 2:a om 41 kvm med solig balkong. Trevligt hörnläge erbjuder gott om ljusinsläpp och optimal ytdisponering. Här bor du nära natur och vatten samt Jakobsberg centrum med butiker, restauranger och annan service. På ca 20 minuter tar du dig till Stockholm central med pendeltåget från närliggande stationen. Bostaden är nyproducerad och tidigaste tillträdesdatum är 21/11-2018.

Allmän information

Adress
Kvarnvägen 38 A, vån 2 av 9, 177 64 Järfälla
Lägenhetsnummer
05
Antal sovrum
1
Våning
2 av 9 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Bredband anknutet till Com Hem. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 200 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Det finns föreningslokal med pentry som kan användas som styrelserum och övernattningslägenhet. Vidare finns det en grovtvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar samt rullstolar.

Värme och ventilation

Fjärrvärme och uppvärmning sker genom vattenburen radiatorvärme. Mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning.

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
Personer i hushållet
2

Parkeringsplatser

I brf Kvarnstugan finns det 22 stycken garageparkeringar och 9 stycken markparkeringar. Föreningen kommer också att hyra 26 stycken parkeringsplatser från grannföreningen brf Kvarnen. Pris för garageparkering är idag 850 kr/mån och för markparkering 400 kr/mån.

Föreningen

HSB brf Kvarnstugan har tre trapphus sju, åtta och tio våningar höga. Lägenheternas storlekar varierar från tvåor till fyror. Samtliga lägenheter har en balkong i söderläge mot gården och har en öppen planlösning. Under brf Kvarnstugan finns ett garage, samlingslokal, grovtvättstuga och lägenhetsförråd.

HSB brf Kvarnstugan är medlem i HSB Norra Stor-Stockholm.

Andelstal
0,85461%

Närområdet

På gångavstånd ligger Jakobsbergs centrum med över 100 butiker, en biograf och flera restauranger. Strax öster om Jakobsbergs trafikplats ligger det stora Barkarby handelsområde. Barkarby Handelsplats och Barkarby Quality Outlet är inte bara vida känt bland Järfällabor, utan lockar folk från hela landet. Här ligger också IKEA. I Jakobsberg finns ett eget närsjukhus.

Järfälla kommun erbjuder många möjligheter till ett rikt idrotts- och friluftsliv. I centrala Jakobsberg finns simhall, tennishall och ishall. Vid Mälaren ligger två friluftsområden: Ängsjö friluftsområde och Görvelns naturreservat. Ytterligare ett närliggande naturreservat är Järvafältet med många härliga promenad- och cykelvägar.

Kommunikationer

Pendeltågsstationen ligger på några minuters promenadväg från Jakobsbergs centrum. Det tar ca 18 minuter in till Stockholms central. Där finns också en ny stor bussterminal för de många busslinjerna i Järfälla och grannkommunerna. E18 går igenom Järfälla och det tar ca 20 minuter med bil in till centrala Stockholm.

Kostnader

Avgift
2 457 kr ( ingår)
Övrigt om vad som ingår
Uppvärmning och kallvatten ingår i månadsavgiften.
Försäkringskostnad
90 kr/månad
Hushållsel
150 kr/månad
Driftskostnader
240 kr/månad
Övrigt om driftskostnaden
Driftkostnaderna är endast uppskattade då bostaden ej är tillträdd.

Övrigt

I området finns en trevlig lekplats med klätterställning. Man kan parkera sin cykel utanför och man finner en pergola samt möbelgrupp med bänk, soffa och bord.

Fakta

Pris
2 295 000 kr
Avgift
2 457 kr ( ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
2
Boyta
41 m2
Våning
2 av 9 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2018
Tillträde
November 2018

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!