Bostadsrätt / Älvsjö

Elkabelgatan 5

Äntligen till salu! 5:a med två badrum och balkong beläget högt upp i huset.

Sällan till salu! På 4:e våningen finner ni denna underbara familjelägenhet med fantastisk planlösning. Möjlig 6:a. Samtliga sovrum i bra storlek, två badrum med både dusch och badkar. Ypperlig förvaring i klädkammare samt garderober. Stilrent kök med goda arbetsytor och generös matplats. Solig balkong! Stabil förening med god ekonomi i ett barnvänligt område med flera för- och grundskolor. Närhet till Älvsjö Centrum med närbutiker, restauranger och service samt goda kommunikationer. Via pendeltåg tar det endast 10 minuter till Stockholm City och möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda flygplats, Uppsala eller buss som trafikerar hela Söderort.

Budgivning

Senaste bud 5 460 000 kr

Budgivare Bud
2 5 460 000 kr
1 5 450 000 kr
2 5 440 000 kr
1 5 420 000 kr
2 5 410 000 kr
1 5 390 000 kr
2 5 380 000 kr
1 5 360 000 kr
2 5 350 000 kr
1 5 340 000 kr
2 5 330 000 kr
1 5 310 000 kr
2 5 300 000 kr
1 5 295 000 kr

Rumsbeskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Entré

Entré till en hall stora skjutgarderober för god förvaring. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum 1

Sovrum i bra storlek, här finns det plats för en dubbelsäng samt övrigt möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar. Fönster som vetter ut mot den trevliga innergården.

Sovrum 2

Sovrum med plats för säng och diverse möbler.

Klädkammare

Klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum 3

Sovrum med plats för dubbelsäng och annat, här finns en massiv garderob för god förvaring.

Badrum

Badrum med svart klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrumsinredningen består av badkar, wc, torkställ, handfat med kommod och spegel med förvaring. I badrummet finns även en tvättavdelning med arbetsbänk och skåp ovanför. Tvättmaskin ovh torktumlare från Siemens.

Duschrum

Duschrum med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrumsinredningen består av dusch med en glasdörr, wc, handfat med kommod samt spegel med förvaring.

Sovrum 4

Lättmöblerat sovrum med fri utsikt. Det finns plats för en säng och diverse möbler enligt önskemål.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med generösa ytor i öppen planlösning mot kök och matplats. Här finns det plats för stora soffgrupper tack vare den generösa ytan. Från vardagsrummet finns det utgång till balkongen.

Balkong

Balkongen ligger högst upp i fastigheten och erbjuder trevlig utsikt, trätrall på golvet.

Kök

Kök i vitt med mörkgrå arbetsbänk och vitt kakel som stänkskydd. Rostfria vitvaror som kyl och frys, mikro, varmluftsugn samt integrerad diskmaskin samtliga från Siemens. Fläkt från Franke. I köket finns det en stor matplats för 8-12 personer, det går att göra om matplatsen till ett sovrum vid behov.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Allmän information

Adress
Elkabelgatan 5, 125 45 Älvsjö
Lägenhetsnummer
21403
Antal sovrum
4
Max antal sovrum
5
Våning
4 av 5 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Abonnemang via Telias Triple-play innehållande IP-telefoni, bredbandsuppkoppling och grundutbud av TV-kanaler. Obligatorisk tillägg om 220 kr.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd: Finns i källarplan och på vinden. Cykelförråd: Finns i källar- och entréplan samt cykelställ på gården. Parkeringsgarage: Direkt access via hissen

Övrigt om byggnad
Fönster: Trä-aluminium, 2+1 glas.
Värme och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning, tilluft via uteluftsventiler bakom radiatorer

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
B
Energiprestanda
55

Parkeringsplatser

50 garageplatser och 31 öppna parkeringsplatser. Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Brf-styrelsen.

Utomhusparkering: 600 kr/mån

Föreningen

Med Entrékvarteret tar JM de första målmedvetna stegen i den nya stadsdelen Älvsjöstaden. I det stadsmässiga bostadshuset som förenar traditionsenligt tegel med modern arkitektur hittar man 135 nybyggda lägenheter i varierande storlekar och utformningar, från yteffektiva tvåor till familjeorienterade femmor. Så gott som alla lägenheter får balkong eller uteplats. På gården har det lagts stor vikt på att skapa en trygg och välkomnande miljö med leksaksskepp och sandlåda samt sittbänkar och planteringar.

Andelstal
1,0250%

Närområdet

Älvsjö är en levande stadsdel som fortsätter att växa med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till grönområden och vackra promenadstråk.

I närheten finns förskolor och Engelska skolan.

Från Älvsjöstaden är det gångavstånd till Älvsjö centrum och dess utbud av service, restauranger och butiker. Därtill utökas Kämpetorpsskolan till en F–9-skola för upp till 1 000 elever samtidigt som området får en nybyggd idrottshall och en nylagd konstgräsplan. Planer finns även för fyra nya förskolor i närheten.

Ombyggnaden av Älvsjö centrum har påbörjats och är snart klar. Det är tänkt att bli en sammanhållen stadsmiljö med en blandning av bostäder, service och arbetsplatser. Här hittar man vårdcentral, bibliotek, bank, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Med många nya verksamhetslokaler i området kan du räkna med att det lokala utbudet av service, butiker och restauranger kommer att blomma.

Därtill har ett nytt resecentrum, som kopplar samman pendeltåg med vägburen kollektivtrafik, byggts.

Älvsjöstaden tar vid precis intill Solbergaskogens lummiga bryn. Inom promenadavstånd från de nya kvarteren ligger även vildmarksvackra Älvsjöskogen och Långsjöns badplatser. En liten bit bort hittar man trevliga Örby Slottspark med picknickmöjligheter samt bad för de mindre barnen i fontänen. Årstafältet har som rekreations- och friluftsområde ett strategiskt läge i Söderort. Här kan man njuta av en golfrunda m.m.

Det nya området berikas med en nybyggd idrottshall och en nylagd konstgräsplan. Inom gångavstånd ligger gymmen Sats och Puls & träning samt Solbergaskogens fina promenadstigar.

Med Stockholmsmässan runt hörnet har du spännande och lärorika event och mässor nästintill dagligen!

Kommunikationer

Älvsjö station ligger en kort promenad bort med flertalet busslinjer och pendeltåg som når Stockholm C på 10 minuter.

Det står dessutom klart att en ny tunnelbanelinje kommer att gå mellan Älvsjö - Fridhemsplan. Sträckan öppnas för trafik år 2035.

För den bilburne nås enkelt väg 226 som går i både nord- och sydgående riktningar samt väg 75 som via Södra länken leder till Hammarby Sjöstad, Nacka och Sickla. Härifrån tar man sig till stan på endast ett fåtal minuter.

På cykel är du framme i stan inom 30 minuter och med bil är det bara 10 kilometer dit.

Kostnader

Avgift
5 729 kr (värme och vatten ingår)
Övrigt om vad som ingår
Utöver månadsavgiften tillkommer avgift för varmvatten, bredband, TV och telefoni. Avgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Obligatoriskt tillägg om 220 kr avseende Telia Triple-play (TV, bredband och telefoni)

Övrigt

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

BUDGIVNING
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att buda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Kom ihåg att högsta budet inte är en garanti att få köpa utan det är säljaren som i slutändan bestämmer vem man vill sälja till. Notera att säljaren även bestämmer hur budgivningen ska gå till samt vilka bud som publiceras öppet på hemsidan och som skickas ut via sms.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fakta

Pris
5 295 000 kr
Avgift
5 729 kr (värme och vatten ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
5
Boyta
116 m2
Våning
4 av 5 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2018

Budgivning

Senaste bud 5 460 000 kr

Budgivare Bud
2 5 460 000 kr
1 5 450 000 kr
2 5 440 000 kr
1 5 420 000 kr
2 5 410 000 kr
1 5 390 000 kr
2 5 380 000 kr
1 5 360 000 kr
2 5 350 000 kr
1 5 340 000 kr
2 5 330 000 kr
1 5 310 000 kr
2 5 300 000 kr
1 5 295 000 kr

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Vardagsrum med utgång till balkong
Kök
Matplats invid fönster med fri utsikt
Balkong med fri utsikt
Badrum med badkar och tvättavdelning
Hall med god förvaring
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 3
Detaljbild
Duschrum
Sovrum 3
God förvaring i sovrum 3
Sovrum 4
Vardagsrum
Vardagsrum vy mot matplats och kök
Kök och matplats
Matplats med stora fönsterpartier
Föreningens hus
Vy mot innergården

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!