Bostadsrätt / Älvsjö

Elkabelgatan 1

Nyproducerad 3:a (möjlig 4:a) med standardhöjande tillval och balkong i söderläge

FAST PRIS! MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE!

Bli först att flytta in i denna nyproducerade 3:a högt upp i huset med balkong i söderläge. Bostaden präglas av standardhöjande tillval, såsom elkomfortgolvvärme i badrum och väl tilltagna spegelskjutdörrar i sovrum och hall. Lägenheten går med enkla medel att omdisponera för att skapa ytterligare ett sovrum.

Stabil förening med god ekonomi i ett barnvänligt område med flera för- och grundskolor. En kort promenad bort hittar man Älvsjö centrum med närbutiker, restauranger och service. Via pendeltåg tar det endast 10 minuter till Stockholm City och möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda flygplats, Uppsala eller buss som trafikerar hela Söderort.

Budgivning

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Entré via säkerhetsdörr in till en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Lägenheten är genomgående och samtliga rum (utom badrum) har ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum

Fräscht badrum med elkomfortgolvvärme och förprogrammerad termostat. På väggarna sitter stora vitblanka kakelskivor och på golvet ligger svarta granitkeramikplattor.

Badrumsinredningen består av:

  • dusch med glasvägg
  • tvättställsblandare och vit kommod med dubbla lådor
  • tvättmaskin
  • luftkondenstumlare
  • stor spegelskåp med LED-belysning
  • WC
  • torkställning
  • väggskåp med klicköppning för luckor samt vit arbetsbänk nedtill

Kök

Stilrent kök i vitt med flera över- och underskåp för perfekt förvaring. Fullutrusta kök med rostfria kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, köksblandare och diskho.

Vardagsrum

Rymligt och ljust vardagsrum i öppen planlösning mot kök med plats för stor soffgrupp och diverse inredning.

Sovrum 1

Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Väl tilltagna spegelskjutdörrar med goda förvaringsmöjligheter. Utgång till härlig balkong i söderläge mot den trevliga innergården.

Sovrum 2

Mysigt sovrum med garderob för god förvaring. Plats för säng invid trevligt fönster.

Sovrum 3

I dagsläget existerar inte rummet men med enkla medel går det att skapa ytterligare ett sovrum med breda fönsterpartier och fri utsikt.

Till lägenheten hör ett förråd om cirka 2 m² i källarplan.

Allmän information

Adress
Elkabelgatan 1, 125 45 Älvsjö
Lägenhetsnummer
31402
Boyta
82 (Bostadsrättsföreningen) Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.
Antal sovrum
2
Våning
4 av 6 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Abonnemang via Telias Triple-play innehållande IP-telefoni, bredbandsuppkoppling och grundutbud av TV-kanaler. Obligatorisk tillägg om 220 kr.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd: Finns i källarplan och på vinden. Cykelförråd: Finns i källar- och entréplan samt cykelställ på gården. Parkeringsgarage: Direkt access via hissen

Övrigt om byggnad
Fönster: Trä-aluminium, 2+1 glas.
Värme och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning, tilluft via uteluftsventiler bakom radiatorer

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
B
Energiprestanda
55
Personer i hushållet
3

Parkeringsplatser

50 garageplatser och 31 öppna parkeringsplatser. Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Brf-styrelsen.

Föreningen

Med Entrékvarteret tar JM de första målmedvetna stegen i den nya stadsdelen Älvsjöstaden. I det stadsmässiga bostadshuset som förenar traditionsenligt tegel med modern arkitektur hittar man 135 nybyggda lägenheter i varierande storlekar och utformningar, från yteffektiva tvåor till familjeorienterade femmor. Så gott som alla lägenheter får balkong eller uteplats. På gården har det lagts stor vikt på att skapa en trygg och välkomnande miljö med leksaksskepp och sandlåda samt sittbänkar och planteringar.

Andelstal
0,7785%

Närområdet

Välkomna till Älvsjö, en levande stadsdel som fortsätter att växa med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till grönområden och vackra promenadstråk.

Från Älvsjöstaden är det gångavstånd till Älvsjö centrum och dess utbud av service, restauranger och butiker. Därtill utökas Kämpetorpsskolan till en F–9-skola för upp till 1 000 elever samtidigt som området får en nybyggd idrottshall och en nylagd konstgräsplan. Planer finns även för fyra nya förskolor i närheten.

Ombyggnaden av Älvsjö centrum har påbörjats och är snart klar. Det är tänkt att bli en sammanhållen stadsmiljö med en blandning av bostäder, service och arbetsplatser. Här hittar man vårdcentral, bibliotek, bank, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Med många nya verksamhetslokaler i området kan du räkna med att det lokala utbudet av service, butiker och restauranger kommer att blomma.

Därtill har ett nytt resecentrum, som kopplar samman pendeltåg med vägburen kollektivtrafik, byggts.

Älvsjöstaden tar vid precis intill Solbergaskogens lummiga bryn. Inom promenadavstånd från de nya kvarteren ligger även vildmarksvackra Älvsjöskogen och Långsjöns badplatser. En liten bit bort hittar man trevliga Örby Slottspark med picknickmöjligheter samt bad för de mindre barnen i fontänen. Årstafältet har som rekreations- och friluftsområde ett strategiskt läge i Söderort. Här kan man njuta av en golfrunda m.m.

Det nya området berikas med en nybyggd idrottshall och en nylagd konstgräsplan. Inom gångavstånd ligger gymmen Sats och Puls & träning samt Solbergaskogens fina promenadstigar.

Med Stockholmsmässan runt hörnet har du spännande och lärorika event och mässor nästintill dagligen!

Kommunikationer

Älvsjö station ligger en kort promenad bort med flertalet busslinjer och pendeltåg som når Stockholm C på 10 minuter.

Det står dessutom klart att en ny tunnelbanelinje kommer att gå mellan Älvsjö - Fridhemsplan. Sträckan öppnas för trafik år 2035.

För den bilburne nås enkelt väg 226 som går i både nord- och sydgående riktningar samt väg 75 som via Södra länken leder till Hammarby Sjöstad, Nacka och Sickla. Härifrån tar man sig till stan på endast ett fåtal minuter.

På cykel är du framme i stan inom 30 minuter och med bil är det bara 10 kilometer dit.

Kostnader

Avgift
4 352 kr (värme och vatten ingår)
Övrigt om vad som ingår
Utöver månadsavgiften tillkommer avgift för varmvatten, bredband, TV och telefoni. Avgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Obligatoriskt tillägg om 220 kr avseende Telia Triple-play (TV, bredband och telefoni)
Försäkringskostnad
150 kr/månad
Hushållsel
300 kr/månad
Varmvatten
111 kr/månad
Driftskostnader
561 kr/månad

Övrigt

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

BUDGIVNING
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att buda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Kom ihåg att högsta budet inte är en garanti att få köpa utan det är säljaren som i slutändan bestämmer vem man vill sälja till. Notera att säljaren även bestämmer hur budgivningen ska gå till samt vilka bud som publiceras öppet på hemsidan och som skickas ut via sms.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fakta

Pris
4 150 000 kr
Avgift
4 352 kr (värme och vatten ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
3
Boyta
82 m2
Våning
4 av 6 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2017

Budgivning

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Trevlig balkong i söderläge
Fullutrustat kök
Stora öppna ytor mellan kök och vardagsrum
Rikligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier
Stilren design på kök
Badrum
Badrum
Bra förvaring i hall
Utgång till balkong via sovrum 1
Väl tilltagna spegelskjutdörrar i sovrum 1
Sovrum 2
Innergården
Fasad
Brf Entrékvarteret

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!