Bostadsrätt / Skärholmen

Ekholmsvägen 253, vån 4

Högt upp i huset med inglasad balkong och fri utsikt!

Välkommen till en välplanerad lägenhet med ett perfekt insynsskyddat läge högt upp i huset! Bostaden erbjuder en inglasad balkong med infravärme och fri utsikt. I entrén finner du praktisk förvaring i form av en rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn och spis. Sovrummet är rymligt och ger plats åt en säng och övrigt möblemang. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Vardagsrum med stora möjligheter att möblera efter önskemål. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Flexibelt tillträde!

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har genomgående hög standard och goda förvaringsutrymmen. I hallen möts du av ett linneskåp och inbyggda garderober med stora spegelskjutdörrar för avhängning av ytterkläder och diverse förvaring.

Sovrum

Mysigt sovrum med plats för säng invid trevligt fönsterparti.

Badrum

Ljust och helkaklat badrum. Inredningen består av WC, dusch med draperier, tvättställ & handfat med kommod nedtill samt tvättmaskin.

Kök

Praktiskt kök i vitt med flera skåp och lådor för perfekt förvaring. Köket är fullutrustat med spis, ugn, diskmaskin, kyl/frys samt blandare och diskbänk.

Vardagsrum/Matplats

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord för fyra personer. I vardagsrummet erbjuds stora utrymmen där rikligt med ljus flödar in från fönster med både persienner och rullgardiner. Härifrån når man ut till en inglasad balkong med infravärme vilket gör att man kan nyttja den under samtliga årstider. Balkongen har ett högt och fritt läge.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Allmän information

Adress
Ekholmsvägen 253, vån 4, 127 46 Skärholmen
Lägenhetsnummer
143
Lägenhetsnummer LM
1303
Antal sovrum
1
Våning
4 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Föreningen har bredband och digital-TV via Com Hem AB

Byggnaden

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga i båda byggnader

Cykelförråd finns inomhus och i ett yttre förråd

Till varje lägenhet hör ett vindsförråd

I trädgården finns lekplats och uteplats med grill. Trädgården har gjorts om under 2017

Renoveringar
Byggnaderna uppfördes 2000 och 2001. Det finns en underhållsplan som bland annat omfattar ett pågående byte av utrustning i tvättstugorna och reparation av delar av fasaden.
Värme och ventilation

Uppvärmning: Bergvärme

Parkeringsplatser

Det finns 42 parkeringsplatser att hyra. De hör inte ihop med lägenheterna utan måste hyras separat. För närvarande är det kö till platserna. Nuvarande kostnad 200 kr per månad.

Föreningen

Brf Ekholmsängen består av 62 lägenheter.

Föreningen finns på Ekholmsvägen 253 och 255, fem minuters promenadväg från Skärholmens centrum och t-banan. Samtidigt finns Sätraskogens naturreservat bara några hundra meter från husen. Det är cirka 15 minuters promenadväg till Mälaren.

Andelstal
1,01289%
Andelstal insats
1,01290%
Andelstal avgift
1,01289%

Närområdet

Skärholmen är verkligen händelsernas och shoppingens kärna! Med ett enormt utbud av affärer, restauranger och service är Skärholmen Centrum de perfekta shoppingcentrumet för alla. Som om inte det vore nog har man gångavstånd till Kungens Kurva med världens största IKEA och Heron city med all tänkbar underhållning för hela familjen.

I Skärholmen finns även gott om möjligheter till friluftsliv, med närhet till grönområden samt Mälarens vatten och stränder. Här hittar du även Sätraskogens lummiga naturreservat och trevliga promenadstråk som leder ner till Mälaren. Utmed vattnet finns en populär strandpromenad som sträcker sig från Vårberg till Liljeholmen. Njut av bad, båtliv, skridskoåkning, fiske och promenader längs strandpromenaden och caféer såsom Skärholmensgård och Café Lyran.

I området har du gott om för- och grundskolor vilket gör att Skärholmen lämpar sig väl för barnfamiljer.

Kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta med flera busslinjer samt tunnelbanans röda linje som tar dig till Stockholm C på ca 20 minuter. Med bil tar man sig lätt ut på E4:an i söder- eller norrgående riktning.

Kostnader

Avgift
3 668 kr (bostadsrättstillägg, värme, vatten och kabel-TV ingår)
Övrigt om vad som ingår
Grundutbud TV ingår i avgiften
Överlåtelseavgift
1 138 kr (Betalas av Köpare)

Övrigt

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Förmedling av annonstjänst via Hemnet Service HNS AB Ersättning: 300 - 800kr, beroende på aktuellt annonspris Ersättningen är en fast ersättning och utbetalas indirekt.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Om köparen uppmanats att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den, ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Även vid köp av bostadsrätter har köparen alltså normalt en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. I köket bör köparen vara vaksam på ev tecken på läckage under diskbänken och i badrum eller annat våtrum kontrollera golvfallet och utseendet på installationer för vatten och avlopp. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, måste han gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Även de uppgifter säljaren lämnar påverkar undersökningspliktens omfattning. Om säljaren exempelvis upplyser köparen om ett misstänkt fel kan det utgöra en varningssignal, som bör leda till en mer ingående undersökning från köparens sida. Köparen bör slutligen tänka på att säljaren inte svarar för fel och brister, som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig. Skulle exempelvis fel uppstå på någon av vitvarorna i lägenheten kan det vara något köparen borde ha räknat med, med hänsyn till vitvarornas ålder och beräknade ”livslängd”.

Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas, exempelvis om föreningen står i begrepp att genomföra större renoveringar, höja sina avgifter m m. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning.

BUDGIVNING
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att buda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Kom ihåg att högsta budet inte är en garanti att få köpa utan det är säljaren som i slutändan bestämmer vem man vill sälja till. Notera att säljaren även bestämmer hur budgivningen ska gå till samt vilka bud som publiceras öppet på hemsidan och som skickas ut via sms.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fakta

Pris
1 495 000 kr
Avgift
3 668 kr (värme, vatten och kabel-TV ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
2
Boyta
36.5 m2
Våning
4 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2000

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Fri utsikt från inglasad balkong
Vardagsrum
Sovrum
Kök
Badrum
Skjutdörrar med fina fönster
Inglasad balkong
Vardagsrum/matplats
Sovrum
Vy mot kök
Inglasad balkong med infravärme
Vy från vardagsrum mot hall och kök
Hall
Föreningens innergård
Föreningens innergård
Föreningens hus

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!