Bostadsrätt / Liljeholmskajen, Liljeholmen

Ekfatsgatan 4, vån 7 av 7

Högst upp med dubbla balkonger och sjöutsikt!

Endast ett stenkast från vattnet finner ni denna perfekt planerade 4:a med dubbla balkonger och sjöutsikt. Högst upp i huset med generös takhöjd och soldränkta balkonger. Låg avgift i stabil föreningen med god ekonomi. Attraktivt område invid badbrygga och promenadstråk med många restauranger. Utmärkta kommunikationer! Accepterat pris! Ledig garageplats! Endast privata visningar!

Budgivning

Budgivare Bud

Allmän information

Adress
Ekfatsgatan 4, vån 7 av 7, 11757 Stockholm
Lägenhetsnummer
61601
Antal sovrum
3
Våning
7 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Föreningen är ansluten till Telia och Telia Triple Play med Internetanslutning 100 Mbit/s, digital-TV med grundutbud och IP-telefoni. En digitalbox för TV hör till lägenheten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr tillkommer för TV, bredband och IP-telefoni.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd och cykelförråd är placerade i källaren och nås med hiss. Ett entréförråd för förvaring av rullstolar och barnvagnar finns i anslutning till varje trapphus.

Övrigt om byggnad
Aluminiumklädda träfönster med 2+1 glas. Besök föreningens hemsida: www.kajen5.se För mer info: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/liljeholmskajen/kajen-5/
Värme och ventilation

FTX-system

Parkeringsplatser

Det finns lediga platser i Bergrumsgaraget att hyra. Pris: 1.500 inkl moms. Det finns utomhusparkering med betalstationer och parkering med p-skiva.

Föreningen

Brf Kajen 5 ligger på Liljeholmskajen alldeles vid kajkanten. Föreningen består totalt 193 lägenheter fördelat på två hus, ett ståtligt höghus med 24 våningar och en lågdel som ramar in den gemensamma gården.Med en svårslagen utsikt över Tantolunden och ett lugnt vattennära läge är detta en mycket trevlig förening.

Andelstal
0,5653%

Närområdet

Allmänt

  • Liljeholmskajen ligger med omedelbar närhet till Mälaren. Här finns det god service med bland annat restauranger, livsmedelsbutik, caféer, kemtvätt, videobutik, frisör m.m. Förutom service vid Liljeholmskajen finns ett flertal butiker, restauranger och caféer runt Liljeholmstorget. En stor galleria med ca 90 butiker och garage finns på Liljeholmstorget. Garaget innehåller 900 parkeringsplatser och gallerian består av 3 våningsplan med ett brett utbud av mode, hem & fritid.

Skolor och barnomsorg

  • I området finns både kommunala och fristående förskolor. Det finns även grundskolor och gymnasieskolor.

Natur och fritid

  • I närområdet hittar du trevliga promenadområden bl.a. runt Årstaviken. Dessutom finns även sjön Trekanten och idylliska Vinterviken i närheten. Trekantssjön erbjuder badmöjligheter på sommaren, en tur på skridskor under vintern samt fiskemöjligheter året runt.

Kultur och nöjen

  • De mest kända kulturverksamheterna i området är Skulpturens Hus, Nobelmuséet, fornminnet Nobels Spränggårdar samt färgfabriken i Gröndal. Vill man gå på bio tar man sig lätt till biografen Tellus i Midsommarkransen eller biografen Rio i Hornstull.

Kommunikationer

Liljeholmstorget med tillgång till tunnelbana, tvärbana och bussar ligger endast tio minuters promenadväg bort. Bussar går från Sjöviksvägen, 143 (Liljeholmen-Högdalen) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) ett stenkast från Berghus 4 och fem minuter bort ligger tvärbanan Årstadal. Tvärbanan knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Årstabergs pendeltågsstation ligger inom gångavstånd, ta hissen upp och gå ca 5 min. Liljeholmen är en av Stockholms största och viktigaste kollektivknutpunkter och här finns både t-bana, buss och tvärbana samt Flygbussarna. Att resa med tunnelbanan till T-centralen tar ca 10 min. Med bil når du enkelt E4:an både norrut och söderut.

Via en kort promenad på några minuter över Liljeholmsbron når du Södermalm med sina småbutiker, pubar och mysiga restauranger. Du kan promenera in till Stockholm City på ca 45 minuter.

Kostnader

Avgiftsändringar
Det finns inga planerade avgiftshöjningar. Under året som varit har föreningen amorterat 3 150 000 kr i enlighet med överenskommen amorteringsplan, vilket är mer än den i ekonomiska planen.
Övrigt om vad som ingår
Uppvärmning och kallvatten ingår i avgiften. Varmvatten debiteras efter förbrukning. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr som avser Telia Triple Play (TV, bredband och IP-telefoni)

Fakta

Pris
6 895 000 kr
Avgift
4 789 kr
Typ
Lägenhet
Rum
4
Boyta
90 m2
Våning
7 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2016
Tillträde
Enligt överenskommelse

Budgivning

Budgivare Bud

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Visningar

  • Endast bokade visningar. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Alla bilder

Rogivande utsikt
Högst upp i huset, vy från ena balkongen som vetter ut mot innergården
Vy från balkong mot innergård, man får glasa in balkongen
Vy
Vy från balkong från köket med förmiddagssol
Vy mot Mälaren
Badbrygga utanför porten
Vy
Vy
Liljeholmskajen
Liljeholmstorget
Kajen med båt-och badbryggor
Inhägnad innergård med grillplats och bänkar med fantastisk vy

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!