Kommande
Bostadsrätt / Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 4, 7 tr

Högst upp med dubbla balkonger och sjöutsikt!

Kommande försäljning! Kontakta mäklare Izla Sharro 070-841 99 68 för mer information

Missa inte! Endast ett stenkast från vattnet finner ni denna perfekt planerade 4:a med dubbla balkonger och sjöutsikt. Högst upp i huset med generös takhöjd och soldränkta balkonger. Låg avgift i stabil föreningen med god ekonomi. Attraktivt område invid badbrygga och promenadstråk med många restauranger. Utmärkta kommunikationer! Ledig garageplats!

Allmän information

Adress
Ekfatsgatan 4, 7 tr, 117 57 Stockholm
Lägenhetsnummer
61601
Boyta
90 (Bostadsrättsföreningen) Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.
Antal sovrum
3
Våning
7 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Föreningen är ansluten till Telia och Telia Triple Play med Internetanslutning 10 Mbit/s, digital-TV med grundutbud och IP-telefoni. En digitalbox för TV hör till lägenheten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr tillkommer för TV, bredband och IP-telefoni.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd och cykelförråd är placerade i källaren och nås med hiss. Ett entréförråd för förvaring av rullstolar och barnvagnar finns i anslutning till varje trapphus.

Övrigt om byggnad
Aluminiumklädda träfönster med 2+1 glas. Besök föreningens hemsida: www.kajen5.se För mer info: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/liljeholmskajen/kajen-5/
Värme och ventilation

FTX-system

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej

Parkeringsplatser

Det finns lediga platser i Bergrumsgaraget att hyra. Pris: 1.400 inkl moms. Det finns utomhusparkering och parkering med p-skiva.

Föreningen

Brf Kajen 5 ligger på Liljeholmskajen alldeles vid kajkanten. Föreningen består totalt 193 lägenheter fördelat på två hus, ett ståtligt höghus med 24 våningar och en lågdel som ramar in den gemensamma gården.Med en svårslagen utsikt över Tantolunden och ett lugnt vattennära läge är detta en mycket trevlig förening.

Andelstal
0,5653%

Närområdet

Information om området:

Allmänt

  • Liljeholmskajen ligger med omedelbar närhet till Mälaren. Här finns det god service med bland annat restauranger, livsmedelsbutik, caféer, kemtvätt, videobutik, frisör m.m. Förutom service vid Liljeholmskajen finns ett flertal butiker, restauranger och caféer runt Liljeholmstorget. En stor galleria med ca 90 butiker och garage finns på Liljeholmstorget. Garaget innehåller 900 parkeringsplatser och gallerian består av 3 våningsplan med ett brett utbud av mode, hem & fritid.

Skolor och barnomsorg

  • I området finns både kommunala och fristående förskolor. Det finns även grundskolor och gymnasieskolor.

Natur och fritid

  • I närområdet hittar du trevliga promenadområden bl.a. runt Årstaviken. Dessutom finns även sjön Trekanten och idylliska Vinterviken i närheten. Trekantssjön erbjuder badmöjligheter på sommaren, en tur på skridskor under vintern samt fiskemöjligheter året runt.

Kultur och nöjen

  • De mest kända kulturverksamheterna i området är Skulpturens Hus, Nobelmuséet, fornminnet Nobels Spränggårdar samt färgfabriken i Gröndal. Vill man gå på bio tar man sig lätt till biografen Tellus i Midsommarkransen eller biografen Rio i Hornstull.

Kommunikationer

Liljeholmstorget med tillgång till tunnelbana, tvärbana och bussar ligger endast tio minuters promenadväg bort. Bussar går från Sjöviksvägen ett stenkast från Berghus 4 och fem minuter bort ligger tvärbanans Årstadal. Även Årstabergs pendeltågsstation ligger inom gångavstånd. Liljeholmen är en av Stockholms största och viktigaste kollektivknutpunkter och här finns både t-bana, buss och tvärbana samt Flygbussarna. Att resa med tunnelbanan till T-centralen tar ca 10 min. Med bil når du enkelt E4:an både norrut och söderut.

Via en kort promenad på några minuter över Liljeholmsbron når du Södermalm med sina småbutiker, pubar och mysiga restauranger. Du kan promenera in till Stockholm City på ca 45 minuter.

Kostnader

Avgift
4 789 kr (värme och vatten ingår)
Avgiftsändringar
Det finns inga planerade avgiftshöjningar. Under året som varit har föreningen amorterat 3 150 000 kr i enlighet med överenskommen amorteringsplan, vilket är mer än den i ekonomiska planen.
Övrigt om vad som ingår
Värme och kallvatten ingår i avgiften. Varmvatten debiteras efter förbrukning. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr som avser Telia Triple Play (TV, bredband och IP-telefoni)

Övrigt

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

BUDGIVNING
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att buda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Kom ihåg att högsta budet inte är en garanti att få köpa utan det är säljaren som i slutändan bestämmer vem man vill sälja till. Notera att säljaren även bestämmer hur budgivningen ska gå till samt vilka bud som publiceras öppet på hemsidan och som skickas ut via sms.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fakta

Avgift
4 789 kr (värme och vatten ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
4
Boyta
90 m2
Våning
7 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2016

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!