Bostadsrätt / Liljeholmskajen

Buteljgatan 30, 1 tr

Fantastisk 2:a med frontläge mot Mälaren! Optimala kommunikationer! Bra och stabil förening!

Välkommen till denna fantastiska 2:a med solig balkong i frontläge mot vattnet och utsikt över Årstaviken! Bostaden är i toppskick med hög standard och utmärkta materialval. Optimala kommunikationer endast ett stenkast bort. Stabil förening med god ekonomi. Direkt access till parkeringsgarage från hissen.

I populära Liljeholmskajen har du nära till flera lekparker samt för- och grundskolor. Efter en kort promenad kommer man fram till Liljeholmstorget Galleria med all tänkbar service och handel. Vacker promenadstråk längs Årstaviken och endast ett stenkast ifrån Södermalm.

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Välkomnande hall med svart klinkergolv som sedan övergår till exklusivt valnötsparkettgolv samt vitmålade väggar. I hallen finner man en garderobsvägg med skjutdörrar för perfekt förvaring.

Kök

Stilrent kök i vitt med väldigt goda förvaringsmöjligheter i överskåp med klick-funktion och rymliga lådor nedtill. Köksinredningen består av kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, mikrovågsugn, spishäll och inbyggnadsugn i rostfritt. Mäktig och funktionell spiskåpa från Franke. Bänkskiva av lyxig granitsten i svart med goda arbetsytor. Infällda spotlights under överskåp och på väggen längs bänkskivan sitter vackra avlånga mosaikplattor som fortsätter hela vägen upp till taket bakom spiskåpan. Här finns plats för större matbord för upp till 6 personer invid härliga fönsterpartier med härlig sjöutsikt. Vitmålade väggar och valnötsparkettgolv.

Vardagsrum

Luftigt och ljust vardagsrum med breda fönsterpartier med utgång till stor balkong med fantastisk sjöutsikt över Mälarens glittrande vatten. Vardagsrummet är lättmöblerat och har öppna sociala ytor mot köket. Här ryms en stor soffgrupp samt diverse inredning efter tycke och smak. Fönsterbräda i sten. Vitmålade väggar och valnötsparkettgolv.

Badrum

Stilrent badrum med halvblankt klinkergolv i grått med golvvärme. På väggarna sitter vita kakelplattor samt en fondvägg vid duschen av exklusivt mosaik. Taket präglas av lyxiga spotlights med dimmerfunktion.

Badrumsinredningen består av:

  • dusch med dubbla glasdörrar
  • tvättmaskin och torktumlare
  • praktisk bänkskiva och rymliga överskåp
  • vacker tvättställsblandare med bänkskiva i sten och kommod i valnöt med två lådor nedtill samt spegelskåp med belysning upptill
  • WC
  • handdukstork

Sovrum

Ljust och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Trevligt ljusinsläpp från brett fönster med härlig sjöutsikt. Rymlig garderobsvägg med skjutdörrar i spegelutförande. Vitmålade väggar och valnötsparkettgolv.

Samtliga fönster har sjöutsikt och nyligen tillagda persienner.

Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Allmän information

Adress
Buteljgatan 30, 1 tr, 117 60 Stockholm
Lägenhetsnummer
11103
Lägenhetsnummer LM
1103
Boyta
54 (Bostadsrättsföreningen) Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.
Antal sovrum
1
Våning
1 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift på 220 kr för Internetuppkoppling samt kanalpaketet "Lagom" via Telia. Det ingår även bredbandstelefoni.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd, lokaliserad i garageplan. Brf Sjövikstorget har soprum vid trapphus 2 på Karaffgatan 5. Tvättstugan ligger i grannfastigheten, på Karaffgatan 3, och är gemensam med Brf Sjöviksbryggan. Tvättstugan nås via entrén inne på gården och ligger en halv trappa upp. Cykelrum finns i grannfastigheten. Cykelrummen är gemensamma med Brf Sjöviksbryggan. I föreningen finns också en gästlägenhet.

Övrigt om byggnad
Fönster: 3-glas-fönster med karm av trä med aluminiumbeklädd utsida.
Planerade renoveringar
I dagsläget finns inga planerade renoveringar de närmaste åren.
Värme och ventilation

Ventilation: FX-system. Frånluft i kök, bad och stora klädkammare, tilluft bakom radiatorer i sovrum och vardagsrum.

Uppvärmning: Vattenradiatorer med synliga värmestammar.

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
B
Energiprestanda
64
Personer i hushållet
3

Parkeringsplatser

Bekväm parkering i garaget som nås med direktaccess från hissen i trapphuset. I källarvåningen finns en garageanläggning som nyttjas gemensamt med intilliggande bostadsrättsföreningar och kontorsfastigheter. Brf Sjövikstorget har tillgång till 18 fasta och 45 dubbelutnyttjade platser i garaget.

Dubbelutnyttjande av platser innebär att du inte har en fast plats utan får välja en ledig plats bland flera. De dubbelutnyttjade platserna nyttjas av både kontor och boende, där det är tänkt att kontoren har tillgång till dessa på dagtid och de boende på kvällstid och helg. Boende måste inte flytta bilen under dagtid, men för att det ska fungera och finnas tillgängliga platser, behöver de flesta som har en dubbelutnyttjad plats göra det.

Nuvarande priser

Fast plats: 1400kr/månad Dubbelutnyttjad plats: 1000kr/månad

Föreningen

Besök gärna föreningens hemsida: www.sjovikstorget.se

Brf Sjövikstorget ligger i det nya området Liljeholmskajen, Årstadal, i Stockholm och är beläget i kv. Marievik 32. Bostadsrätterna har adresserna Buteljgatan 24-30 samt Karaffgatan 5 och lokalerna har adresserna Sjövikstorget 4-8. Fastigheten byggdes klart 2011. Det finns sammanlagt 98 bostadsrättslägenheter och 3 lokaler. Trevlig förening med en grill på innergården som kan nyttjas av medlemmarna.

Andelstal
0,86439%

Närområdet

Information om området:

Allmänt

  • Liljeholmskajen ligger med omedelbar närhet till Mälaren. Här finns det god service med bland annat restauranger, livsmedelsbutik, caféer, kemtvätt, videobutik, frisör m.m. Förutom service vid Liljeholmskajen finns ett flertal butiker, restauranger och caféer runt Liljeholmstorget. En stor galleria med ca 90 butiker och garage finns på Liljeholmstorget. Garaget innehåller 900 parkeringsplatser och gallerian består av 3 våningsplan med ett brett utbud av mode, hem & fritid.

Skolor och barnomsorg

  • I området finns både kommunala och fristående förskolor (dagis). Det finns även grundskolor och gymnasieskolor.

Natur och fritid

  • I närområdet hittar du trevliga promenadområden bl.a. runt Årstaviken. Dessutom finns även sjön Trekanten och idylliska Vinterviken i närheten. Trekantssjön erbjuder badmöjligheter på sommaren, en tur på skridskor under vintern samt fiskemöjligheter året runt.

Kultur och nöjen

  • De mest kända kulturverksamheterna i området är Skulpturens Hus, Nobelmuséet, fornminnet Nobels Spränggårdar samt färgfabriken i Gröndal. Vill man gå på bio tar man sig lätt till biografen Tellus i Midsommarkransen eller biografen Rio i Hornstull.

Kommunikationer

Liljeholmstorget med tillgång till tunnelbana, tvärbana och bussar ligger endast tio minuters promenadväg bort. Bussar går från Sjöviksvägen ett stenkast från Berghus 4 och fem minuter bort ligger tvärbanans Årstadal. Även Årstabergs pendeltågsstation ligger inom gångavstånd. Liljeholmen är en av Stockholms största och viktigaste kollektivknutpunkter och här finns både t-bana, buss och tvärbana. Att resa med tunnelbanan till T-centralen tar ca 10 min. Med bil når du enkelt E4:an både norrut och söderut.

Via en kort promenad på några minuter över Liljeholmsbron når du Södermalm med sina småbutiker, pubar och mysiga restauranger. Du kan promenera in till Stockholm City på ca 45 minuter.

Kostnader

Avgift
3 043 kr (värme och vatten ingår)
Övrigt om vad som ingår
Endast kallvatten ingår. Varmvattenförbrukningen debiteras separat. Bostadsrättsinnehavaren måste själv teckna bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring (föreningen har ej tecknat en kollektiv sådan).
Försäkringskostnad
200 kr/månad
Hushållsel
200 kr/månad
Varmvatten
100 kr/månad
Driftskostnader
500 kr/månad
Övrigt om driftskostnaden
Driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek och förbrukning. Uppgifterna ovan avser 3 personer i hushållet. Varmvatten debiteras respektive bostadsrättsinnehavare relaterat till uppmätt förbrukning, vilket gör att du själv kan påverka din avgift.
Överlåtelseavgift
1 110 kr (Betalas av Köpare)

Övrigt

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

ÖPPEN BUDGIVNING
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att buda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

Fakta

Pris
4 295 000 kr
Avgift
3 043 kr (värme och vatten ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
2
Boyta
54 m2
Våning
1 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2011

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Balkong med utsikt över Årstaviken
Kök & matplats
Badrum
Vardagsrum
Sovrum
Vacker sjöutsikt från alla fönster
Kök & matplats
Vardagsrum
Utsikt från balkong, sommartid
Detaljbild
Matplats/vardagsrum
Härlig vy mot vattnet från balkongen och samtliga fönster
Vardagsrum
Underbar sjöutsikt mot Tantolunden
Solig balkong
Detaljbild
Utsikt från balkong
Fullutrustat kök
Mysig balkong med rogivande utsikt året runt
Entré/hall
Balkong
Utsikt från balkong
Bild på föreningens hus
Utsikt över Sjövikstorget
Primo Ciao Ciaos härliga uteservering
Sjövikstorget
Sjövikstorget
Liljeholmskajen
Badbrygga

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!