Bostadsrätt / Gröndal/Ekensberg

Bryggvägen 14

Nyproducerad 4:a med genrös balkong! Endast ett stenkast från vatten! Goda kommunikationer!

Bli först att flytta in till denna nyproducerade 4:a med gavelläge och optimal planlösning. Bostaden präglas av omsorgsfulla materialval med tre bra sovrum, stilrent kök, två WC/duschrum samt ett ljust och rymligt vardagsrum. Från sovrummen når man ut till en generös balkong om 14 kvm. Här bor du endast ett stenkast från vattnet i det nybyggda och spännande området Gröndal Strand!

I Brf Gröndal Strand kan du koppla av på den gemensamma takterrassen och njuta av härliga grillkvällar omringad av härliga grönområden och badbryggor för den som vill ta ett svalkande dopp.

Lägenheten är fortfarande under produktion och därför inte tillgänglig för visningar. Tillträde 22/5-2018.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för tidsbokning av informationsmöte och planritningsvisning.

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Välkomnande hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har genomgående hög standard och karaktäriseras av av smakfulla materialval av högsta kvalité. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

Kök

Modernt kök med vita luckor och skåp. Köket är välplanerat med plats för stort matbord (4-6 pers) invid breda fönsterpartier. På väggen sitter stilrent stänkskydd av vitt kakel. Köket är fullutrustat med kyl & frys, diskmaskin, inbyggnadsugn/micro, inbyggnadshäll, fläkt samt blandare och diskho. Gott om ljusinsläpp från breda fönsterpartier samt utgång till fransk balkong.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och diverse möblemang. Stora fönsterpartier och ett trevligt gavelläge bidrar till ljusinsläpp från flera håll. Via dörren når man ut till den generös balkongen om 14 kvm. Njut av trevliga grillstunder under sommarkvällarna och möblera såsom du önskar.

Badrum

Stilrent badrum med vitmatta kakelväggar och antracitefärgat golv samt golvvärme.

Badrumsinredningen består av:

  • tvättmaskin och torktumlare med antracitfärgat bänkskiva och väggskåp
  • spegelskåp
  • tvättställsblandare och vit kommod med låda
  • WC
  • badkar med badkarsblandare och duschset

WC

Mysig WC med vitblanka kakelväggar och antracitefärgat golv. Inredningen består av:

  • tvättställ med blandare
  • WC
  • spegel

Sovrum 1

Rogivande sovrum med plats för och diverse inredning. Gott om ljusinsläpp från trevligt fönster. Bra förvaring i garderob.

Sovrum 2

Mysigt sovrum med plats för säng och arbetsbord samt diverse inredning. Härifrån når man ut till den härliga balkongen.

Sovrum 3

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng invid trevligt fönsterparti. Walk-in closet känsla via skjutdörrar in till klädkammaren med plats för god förvaring.

Klädkammare

Optimal klädkammare med Elfa-inredning för bästa förvaring. Ingång från hall med möjlighet till utgång via vita skjutdörrar till "master bedroom".

Till lägenheten hör ett förråd.

Få inspiration om hur man kan styla lägenheten genom att följa länken: https://www.bonava.se/bostad/stockholm/grondal/grondal-strand/1-1301-grondal-strand

Allmän information

Adress
Bryggvägen 14, 117 68 Stockholm
Lägenhetsnummer
1-1301
Boyta
92 (Bostadsrättsföreningen) Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.
Antal sovrum
3
Våning
3 av 6 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Alla lägenheter i Brf Gröndal Strand är anslutna till Com hem. Det som ingår i månadsavgiften är Com hems gruppavtal med digital TV bas, bredband 100/100 och IP telefoni (du betalar endast för samtalskostnaderna). Det ingår även en digital TV box till varje lägenhet.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Teknikutryme för el, tele och VVS/fjärrvärme

Cykelförråd

Barnvagns- och rullstolsrum

Städförråd med vask

Lägenhetsförråd

Övrigt om byggnad
Energieffektiva 3-glasfönster.
Värme och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme

Ventilation: FTX-system

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej

Parkeringsplatser

Det kommer att finnas 46 parkeringsplatser för uthyrning i föreningens garage beläget under huset samt 3-5 öppna parkeringsplatser på gatan.

Föreningen

Brf Gröndal Strand består av 3 flerfamiljshus bestående av 93 bostadsrätter. Föreningen har en gemensam takterrass med möjlighet till trevliga grillkvällar.

Andelstal
1,4070%

Närområdet

Gröndal består av arkitektur från olika epoker och har lyckats bevara sin unika småstadskänsla. De vackra grönområdena kring sjön Trekanten och vid Vinterviken bidrar till detta, och lockar både flanörer och joggare. Tvärbanan passerar genom stadsdelen, och närheten till Liljeholmen och Södermalm gör att staden puls med nöjen och shopping aldrig är långt borta. Runt sjön Trekanten ligger ett naturskönt parkområde med en tre kilometer lång strandstig, badplats och bryggor. Sportfiske är populärt på sommaren och vintertid är sjöns plogade rundbana ett utflyktsmål för skridskoåkare. Vinterviken med kafé och trädgårdsodlingar är vackert året om, men erbjuder under de varma månaderna ofta musikunderhållning.

I Gröndals centrum finns matbutiker och närservice i form av vårdcentral, apotek, blomsterhandel, bibliotek och frisörer. För den retrointresserade finns antikhandeln Folk & Form, och i närliggande Färgfabriken pågår konstutställningar, konserter och andra kulturevenemang.

Vid Gröndals centrum ligger den stora och färgglada lekparken Sannadalsparken med klätterställningar, gungor basketplan, fotbollsplan, plaskdamm samt skateboardbana.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med buss nr 133 med hållplats precis nedanför huset samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum.

Med buss eller tvärbanan tar du dig enkelt till Liljeholmens tunnelbanestation på bara några minuter, alternativt tar du en promenad på ca 1,5 km. Från Liljeholmen tar det 10 minuter till T-centralen.

Till Gullmarsplan tar resan 18 minuter med tvärbanan, och till Alvik 8 minuter. På båda stationerna ansluter tunnelbanans gröna linje och ett stort antal bussar.

Essingeleden når du snabbt och enkelt med bil på nolltid, och cykelvägen in till centrala Stockholm tar omkring 20 minuter.

Kostnader

Avgift
3 854 kr (bostadsrättstillägg, värme, vatten, kabel-TV och internet ingår)
Övrigt om vad som ingår
Varmvattenförbrukningen debiteras separat.
Övrigt om driftskostnaden
Då lägenheten är nybyggd och ingen har bosatt sig i den så kan vi inte redovisa någon faktisk driftskostnad. Kontakta mäklaren för en personligt anpassad kalkyl.

Övrigt

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

ÖPPEN BUDGIVNING
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att buda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fakta

Pris
6 100 000 kr
Avgift
3 854 kr (värme, vatten, kabel-TV och internet ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
4
Boyta
92 m2
Våning
3 av 6 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2018

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Fasadbild med markering
Föreningens gemensamma takterrass

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!