Bostadsrätt / Spånga/Rinkeby

Almbygatan 6, vån 2

Nyproducerad 1:a precis invid Järvafältet!

Nyproducerad (2017) och välplanerad 1:a vid Järvafältet med solig balkong. Lägenheten är belägen på våning 2 och erbjuder en trevlig utsikt från balkong och allrum. Stilrent kök i vitt med rostfria vitvaror i öppen planlösning mot vardagsrum.

Rinkebyterrassen är en ny stadsdel som binder ihop Spånga och Sundbyberg där Rinkeby växer ihop med Ursvik. Tunnelbanans blåa linje tar dig till T-Centralen på 19 minuter. För den frilufts- och naturintresserade hittar man Järvafältet ett stenkast bort, med flera motionsspår och grönområden.

Ring ansvarig fastighetsmäklare Izla Sharro 070-841 99 68 för visning!

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har genomgående hög standard och goda förvaringsutrymmen. I hallen möts du av en kapphylla och en vit garderob.

Badrum

Modernt badrum med vita kakelväggar och grått klinkergolv. På taket sitter infällda LED-spotlights. Inredningen består av vägghängd WC, dusch med glasvägg, spegelskåp, tvättställsblandare med kommod och vit låda samt kombinerad tvätt/torktumlare med vit bänkskiva i laminat ovanpå.

Kök

Stilrent kök i vitt med pushfunktion i överskåp och vita beslag nedtill. Mörkgrå laminatbänkskiva med goda arbetsytor och stänkskydd i vitt kakel med LED-belysning ovanför. Köket är fullutrustat med spishäll, inbyggnadsugn (rostfritt), integrerad diskmaskin, kyl/frys (rostfritt) samt blandare och diskho.

Vardagsrum/Matplats/Sovalkov

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och soffbord samt ett matbord. Från vardagsrummet når man ut till den härliga balkongen.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Allmän information

Adress
Almbygatan 6, vån 2, 16376 Spånga
Lägenhetsnummer
1206
Boyta
25 (Bostadsrättsföreningen) Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.
Våning
2 av 5 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet
Fastigheten är kopplad till fibernät. Bostadsrättshavare tecknar själv abonnemang för de tjänster som önskas.

Byggnaden

Övriga utrymmen

Cykelrum/barnvagnsrum samt lägenhetsförråd

Övrigt om byggnad
Fönster: 3-glas
Värme och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme

Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej

Parkeringsplatser

Det finns gott om parkeringsmöjligheter för de som bor i området som går att hyra för 500 kr/mån. Det finns möjlighet att hyra garageplats, föreningen har totalt 18 garageplatser att hyra för cirka 1 250 kr/mån.

Föreningen

På kanten av Rinkebyterrassen med milsvid utsikt över Järvafältet ligger Brf Utblicken. Lägenheterna spänner sig från 1-2 rum och kök och från 24-50 kvadratmeter. Samtliga 51 lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser där du kan njuta av ett härligt uteliv. Lägenheterna i Brf Utblicken karaktäriseras av stilrena och fina materialval med kvalitet som fokus. I Brf Utblicken bor du bra och bekymmersfritt med kvaliteter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet.

Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet. I området planeras det tillsammans med ByggVesta AB för totalt ca 700 bostäder, uppdelat i 3 etapper, varav ca 400 lägenheter med bostadsrätt som byggs av ALM Equity. Bostadsrätterna i området kommer till största del vara små yteffektiva och välplanerade lägenheter om 1-2 rok med balkong eller uteplats.

Bostadsområdet ansluter till Rinkebystråket som från och med hösten 2015 erbjuder shopping och kulinariska upplevelser från jordens alla hörn. Rinkebystråket förlängs genom Rinkebyterrassens innergård och ut till en utsiktsplats där du får en härlig vy över Järvafältet. Närheten till Järvafältet erbjuder ett vackert natur- och strövområde med motionsspår och cykelväg. På andra sidan av Järvafältet ligger Kista, endast 700 meter från Rinkebyterrassen.

Andelstal
1,2195%

Närområdet

Rinkebystråket förlängs genom Rinkebyterrassens innergård och ut till en utsiktsplats där du får en härlig vy över Järvafältet. Närheten till Järvafältet erbjuder ett vackert natur- och strövområde med motionsspår och cykelväg. På andra sidan av Järvafältet ligger Kista, endast 700 meter från Rinkebyterrassen.

I Rinkeby finns vårdcentral, mödravårdscentral, folktandvård, medborgarkontor, närpoliskontor och bank.

Man satsar mycket på skolan och har bland annat en högstadieskola med Europaenhet och Science-enhet som lockar barn från hela Stockholm. Skolorna i Rinkeby har fått en hel del olika utmärkelser. Rinkeby kulturskola bedriver musik- och dansundervisning.

Kommunikationer

Vid terrassen och Rinkeby centrum finns så väl ett rikligt utbud av service som kollektivtrafik; härifrån tar du dig till Stockholm city på mindre än 20 minuter. Dessutom ligger Kista endast 700 meter bort, denna koppling kommer förstärkas ytterligare genom Stockholm Stads planerade förbättring av gång- och cykelvägar över fältet. Med buss tar det ungefär 20 minuter till Vällingby och drygt 10 minuter till Kista.

Till Kista, ett av världens främsta ICT-kluster, cyklar du lätt över Järvafältet. Bromma flygplats ligger bara ca 30 minuter bort med kollektiva transportmedel och endast 10 minuter bort med bil.

Kostnader

Avgift
1 558 kr (bostadsrättstillägg, värme, vatten och kabel-TV ingår)

Övrigt

ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

ÖPPEN BUDGIVNING
Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att buda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

OBJEKTSBESKRIVNING
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fakta

Pris
1 395 000 kr
Avgift
1 558 kr (värme, vatten och kabel-TV ingår)
Typ
Lägenhet
Rum
1
Boyta
25 m2
Våning
2 av 5 våningar i huset
Hiss
Ja
Byggår
2017
Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Visningar

  • Kontakta mäklaren för visning

Alla bilder

Härlig utsikt från balkongen
Kök med goda arbetsytor och förvaring
Snyggt kök i vitt med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin
Stilrent badrum med dusch och tvättavdelning
Vardagsrum med utgång till balkong
Allrum, vy mot kök och hall
Spotlights och snygga badrumsmöbler
Detaljbild kök
Generös balkong med fri utsikt
Föreningens hus

Planlösning


Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Gör en kostnadsfri värdering och få ett svar inom 24 timmar!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Går du i säljtankar, söker ett nytt hem eller funderar över läget på bostadsmarknaden? Kontakta oss så får du ett svar inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!